Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-12, 08:36
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
The_Emperor το είπα και πριν πως δεν συμφωνω μαζί τους σε όλα! φυσικά και εχεις δικιο! μπορει να ειναι αγραμματοι και αμορφωτοι, αλλα και οι αλλοι που ειναι το αντιθετο ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ????? βρηκαν πλαγιους τροπους να κλεβουν ΝΟΜΙΜΑ! δεν τους πιανει κανεις, εκαναν δικους τους κρυφους νομους και αλλα πολλά! αφου ετσι κι αλλιως οποιος και να ειναι δεν θα δουμε προκοπη, τουλαχιστον να φτιαξουμε λιγο την ποιοτητα ζωη μας! αναφερομαι ξανα στις περιοχες κοντα στο κεντρο και το κεντρο Αθηνας, και ισως και αλλες πολλεις με προβλημα μεταναστων, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ειναι σωστο να τους χτυπανε να κανουν ολα αυτα που κανουν, αλλα καπως πρεπει να μαζευτει το προβλημα! ετσι δεν ειναι? αν γινοντουσαν ξανα εκλογες παλι αυτους θα ψηφιζα! θα προτιμουσα τον Τσιπρα αλλα μα τον ΘΕΟ ξενερωσα την ζωη μου με τις ηλιθιοτητες που ειπε!!!! να ερθουν μεταναστες με τις οικογενειες τους??? να τους δινουμε επιδοματα ανεργειας ? και αλλα τετοια! αυτος ηταν η γυναικα του απο Κυψελη και τωρα ειναι παιδι των Β.Π, λογικο δεν ειναι να μην ενδιαφερεται???? και ο Σαμαρας που ειπε διαφορα οτι θα κανει και πηγαν οι γεροι και τον ψηφισαν τι κανει? απο τωρα βλεπουμε τα ψεματα που ειπε προεκλογικα! με λιγα λογια συμφωνουμε, αλλα οταν ριχνεις ΑΚΥΡΟ ειναι για μενα σα να μην ψηφιζεις!!! επειδη το κομμα που ψηφισα εγω δλδ συνδεσμος Εθνικης ενοτητας δεν μπηκε στην βουλη προτιμησα να ψηφισω κατι που μετραει....και εφοσον δεν βρηκα κατι που να με καλυπτει εμενα προσωπικα, προτιμησα την Χ.Α επειδη με καλυπτει μερικως στο προβλημα το μεγαλο που μαστιζει εδω και χρονια την περιοχη που μενω 33 χρονια!!!! και στο εξοχικο μου εχει γεμισει Πακιστανους και αρχιζουν να γινονται ενοχλητικοι! πολυ ομως.....και μετα μου λενε γιατι θες Χ.Α? ας ερθουν να δουνε!!!!
Για να μην με παρεξηγησετε ξαναλεω ΔΕΝ πιστευω στο ναζισμο ΟΥΤΕ και στο φασισμο, σε καμια περιπτωση δεν ασχολουμε μαζι τους, απλα τους ψηφισα μια φορα μονο. Και ΔΕΝ συμφωνω στις επιθεσεις που κανουν, μονο για κανα ντου ΧΩΡΙΣ τραυματισμους. Δεν ειναι σωστο να τους στελνουν ολους στα νοσοκομεια ανεξερετως!!!
Απάντηση με παράθεση