Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-06-12, 23:53
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αναφερόμουν στο κουτί που παρέθεσες (αυτό χωρίς το μπρελόκ ή αλλιώς το πρώτο που είχα παραγγείλει).

Για αυτό το κουτί λοιπόν, η έξτρα λεπίδα (η τύπου valeo) που μου έστειλε δεν ταιριάζει, γιατί δεν κλείνει παράλληλα με το κουτί, αλλά κάθετα. Η εγκοπή που έχει όπου υποτίθεται θα περάσει παράλληλα ο πύρος για να σφηνώσει, είναι άχρηστα καθώς μπαίνει υπό γωνία 90 μοιρών μέσα στο μεταλλικό εξάρτημα που περιστρέφεται. Πρέπει να ανοιχτεί μία πολύ μικρή τρύπα δηλαδή στην άκρη της λεπίδας, μέσα από την οποία θα περάσει ο πύρος και θα σφηνώσει. Επομένως, δεν θα είναι πολύ σταθερή. Φυσικά, θα χρειαστεί και έξτρα fabrication για να χωρέσει η άκρη της σε εκείνο το μεταλλικό κομμάτι.

Κοινώς, αν η λύση που μου προέκυψε εμένα είναι προβληματική, το να προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη με το κουτί που σου άρεσε εσένα το βλέπω πολύ πιο δύσκολο, και με αμφίβολο αποτέλεσμα όσον αφορά την σταθερότητα της λεπίδας. Όπως είπα και πριν μερικά ποστς, εγώ είχα βάλει την μανίσια λεπίδα σε αυτό το κουτί, αφού της άνοιξα μία τρύπα ώστε να στερεωθεί με τον πύρο, και στην πρώτη δοκιμαστική μιζιά (δεν είχα βάλει καν τα ηλεκτρονιά μέσα, απλά ήθελα να δω αν αντέχει την δύναμη που απαιτείται), έσπασε.
Απάντηση με παράθεση