Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor
όλοι έχουν δικαίωμα να κρίνουν και όσοι εκφέρουν λόγο κρίνονται με βάση τα λεγόμενά τους. Ακόμη και το λευκό ή το άκυρο αποτελούν κατοχυρωμένες επιλογές το κάθε ψηφοφόρου. Εάν πάω σε ένα εστιατόριο και μου πουν ότι τα μοναδικά πιάτα είναι σάπιο ψάρι, χαλασμένο μπιφτέκι και ωμή μπριζόλα...έχω το δικαίωμα να μη φάω ή να φύγω χωρίς να πάρω τίποτα από αυτά...Και φυσικά να πω στους άλλους ότι το εστιατόριο είναι χάλια...
|
ΣΩΣΤΟ! αλλα θα έχεις πάει!!! οι αλλοι που ειπα κρινουν εμενα που ψηφισα τωρα Χ.Α γιατι ετσι γουσταρα, και αυτοι ΔΕΝ ψηφισαν επειδη απλα ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ να πανε! οποτε δεν εχουν κανενα δικαιωμα να μιλανε! οταν πανε μπορουν να λενε οτι θελουν! επισης οταν ερθουν να μεινουν Κυψελη-ΠΑτησια-κεντρο κτλ να πουν γιατι μερικοι ψηφιζουμε Χ.Α και οχι να ειναι παιδια των Β.Π και Ν.Π και να μιλανε.....αν ερθετε να δειτε την γειτονια μου θα γελατε! εγω μεγαλωσα εδω 33 χρονια και τα τελευταια 5 χρονια το πολυ η κατασταση εχει ξεφύγει! πραγματικα νομιζω οτι ειμαι σε καμια τριτοκοσμικη χωρα στην Αφρικη!!!!! και οχι στο κεντρο της Αθηνας! πραγματικα λυπαμαι για το χαλι αυτο και την τοση καταντια! κριμα.......δεν χρειαζεται να επεκταθω στο ποσο εχει πεσει το βιοτικο μας επιπεδο και η καθημερινη μας ζωη, αν ειχαμε τα λεφτα θα φευγαμε για αλλες καλυτερες περιοχες. Τελος να πω ΑΝ η αστυνομια εκανε την δουλεια της δεν θα χρειαζομασταν την Χ.Α! γιαυτο μερικοι μερικοι που μας την λενε να βγαλουν τις παροπιδες τους και να ξυπνησουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! δεν μενουμε ολοι στην Εκαλη, στο Πανοραμα Βουλας, στην Ανω Γλυφαδα και αλλα τετοια μερη να εχουμε υπηρετες Φιλιπινεζους!
Υ.Γ δεν τα λεω για καποιον εδω μεσα, μερικοι κυριως στο FB αλλα και φιλοι μου την εχουν πει, απλα συζητηση κανουμε, μην παρεξηγηθω με κανεναν.