Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Εσυ τελικά ποιο έκανες, το 1ο ή το 2ο?
Εγώ έχω το πρώτο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το 2ο σχέδιο φαίνεται καλό. Μπορείς να τα βγάλεις μια φώτο και τα δυο, το ένα δίπλα στο άλλο και να την ανεβάσεις? Να συγκρίνουμε το μέγεθος!
|
Εγώ αρχικά είχα παραγγείλει
το πρώτο μοντέλο (S418), βασιζόμενος μόνο στην περιγραφή, χωρίς να κοιτάξω την λεπίδα.
Στην συνέχεια, άφησα αρνητικό σχόλιο στον πωλητή, και μετά από (όχι και τόσο) καλή επικοινωνία μεταξύ μας μου έστειλε
το δεύτερο μοντέλο (S406), με μικρότερο κόστος.
Αφού επικοινώνησα και πάλι μαζί του και του έστειλα φωτογραφίες του αυθεντικού κλειδιού, μου πρότεινε να μου στείλει πάλι όποιο ήθελα από το κατάστημά του συν μία "σπέσιαλ" λεπίδα. Έχοντας και τα δύο στα χέρια μου, μου φάνηκε ποιο ποιοτικό το το S406 (το δεύτερο δηλαδή) και του είπα να μου στείλει αυτό + την λεπίδα τύπου valeo.
Να αναφέρω ότι και τα δύο έχουν μέσα αυτοκόλλητο με το σήμα της toyota, και τις βίδες που χρειάζονται για να κλείσουν με ασφάλεια.
Ακόμα δεν το έχω φτιάξει (σήμερα παρέλαβα), αλλά θα ανεβάσω φωτογραφία αύριο με τα δύο δίπλα-δίπλα. Το δεύτερο πάντως είναι λίγα χιλιοστά μακρύτερο, και πιο βαρύ (αυτό μου αρέσει).
Επίσης, είχα παραγγείλει και τα λαστιχένια κουμπάκια (πακέτο με μία μπαταρία) του δεύτερου αυθεντικού κλειδιού (αυτού που μου χάλασε ο κλειδαράς στην ανεπιτυχή προσπάθειά του να μοντάρει την λεπίδα του στο πρώτο αναδιπλούμενο που αγόρασα) γιατί είχε χαθεί αυτό που ξεκλειδώνει.