Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-12, 18:53
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 397
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πω και γω την ιστορία μου.

Παρήγγειλα χωρίς να έχω ελέγξει τον τύπο λεπίδας και φυσικά μου ήρθε αυτή που δεν ταιριάζει (έχω valeo).

Ο κλειδαράς στη συνέχεια, έκοψε το δεύτερο αυθεντικό μαύρο κλειδί, και προσπάθησε να το εφαρμόσει πάνω στο αναδιπλούμενο, χωρίς αποτέλεσμα. Ο πύρος έσπασε και φυσικά κολληση δεν γίνεται γιατί είναι τα μέταλλα τέτοια. Έχω μείνει δηλαδή με ένα αυθεντικό μαύρο, και το γκρι.

Περιμένω τώρα την δεύτερη (η πρώτη ήταν πάλι λάθος) αντικατάσταση από τον κινέζο, αφού του έστειλα φωτογραφίες του κλειδιού, αυτή τη φορά με custom λεπίδα στο αναδιπλώμενο, ίδια με τη valeo, ώστε να κοπεί αυτή χωρίς πατέντες.

Το θέμα είναι ότι θέλω να έχω ένα δεύτερο απλό κλειδί σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω με το αναδιπλώμενο (δεν σκοπεύω να δώσω άλλα λεφτά σε περίπτωση που δεν γίνει δουλειά) και έχω βρει αυτό, το οποίο θεωρώ ακριβό (έρχεται και από αυστραλία).

Υπάρχει κάποιο άλλο εναλλακτικό;
δεν έπρεπε να πειράξεις το αυθεντικό...θα μπορούσε να σου κόψει ένα απλό δικό του και να πειραματιστεί με εκείνο.
Δεν θα τα καταφέρουν όμως γιατί πρέπει να την αδυνατίσουν πολύ και τελικά σπάει..!

Καλύτερη λύση και σίγουρα πιο οικονομική είναι να ζητήσεις (όπως και έκανες) από τον πωλητή στο ebay λεπίδα ή αλλιώς να βρεις και να παραγγείλεις άλλο!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cinquis Εμφάνιση μηνυμάτων
......ξερει καποιος μηπως τιποτα επειδη αυξηθηκε η αποσταση μιζας - πλακετας υπαρχει θεμα???
Ναι...θα ανοίξεις το πλαστικό που μέσα έχει την πλακέτα και θα δεις ένα μικρό μαύρο κομμάτι κάπου στα δεξιά. Θα το βγάλεις από εκεί και θα το σφηνώσεις-κολλησεις με προσοχή μέσα στο κέλυφος του αναδιπλούμενου, κάπου κοντά στην λεπίδα.

δες φωτο...
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg P1010075.JPG (192,4 KB, 6 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg P1010072.JPG (187,3 KB, 6 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg P1010071.JPG (185,1 KB, 6 εμφανίσεις)

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 15-06-12 στις 19:01.
Απάντηση με παράθεση