Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-12, 17:47
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ειχα παει σημερα παραλία για μπανακι, δεν μας αφησαν ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ σε ηρεμια!!! συνεχεια περνουσαν αλλοδαποι κυριως πακιστανοι και μας ζαλιζαν με αυτα που πουλουσαν! και δεν φτανει αυτο ακομα και στο σπιτι περνουσαν απεξω μερικοι σταματαγαν και κοιτουσαν μεχρι να τους δει καποιος απο εμας να τους πει αν εχει δουλεια! ενταξει δεν λεω δουλεια θελουν αλλα ΕΛΕΟΣ!!!! μου εχουν σπασει τα νευρα! καποια στιγμη θελουμε και την ηρεμια μας σαν ανθρωποι! γιατι να ειμαι υποχρεωμενος συνεχεια να ασχολουμε μαζι τους??? το ιδιο και στα φαναρια! σε μερικα ειναι και πολλα ατομα. Γιαυτο λεω Χ.Α και παλι Χ.Α, τι ΣΥΡΙΖΑ και ιστοριες.....μου θελουν και τα συνορα ανοιχτα περαστε κοσμε....ακομα και στην παραλια οι Ελληνες λιγοι, κριμα....και η πλακα ειναι και να σε κοροιδευουν και να σε βριζουν δεν καταλαβαινεις και τι λενε!
Προσωπικα ξερω ατομα που εχουν καιρο πολυ να ψηφισουν και θα πανε τωρα, για να ψηφιζουν Χ.Α!!!! ναι αυτο ειναι η αδιεξοδος που μας εχουν οδηγησει τα αλλα κομματα, να θεωρουμε πως η Χ.Α ειναι καλυτεροι απο ολους τους αλλους!
Απάντηση με παράθεση