Κατ αρχην να ευχαριστησω ολους τους φιλους για τις απαντησεις τους.
Απο αυτα που μου ειπατε λοιπον εχουμε και λεμε :
1. Toyota τακακια για __TSport__ δε θα βρω εξω και ας εχω τους κωδικους (ευχαριστω φιλε)
2. Σαν μεση λυση βαζουμε ferodo.
Ποιος τυπος μπροστα και ποιος πισω ; Απο αυτα που εχει πανω (toyota) ειμαι ευχαριστημενος αλλωστε απο αισθηση και αποδοση ειναι απο τα top (για μαμα τακακια και αυτοκινητο).
Να σας πω και μερικα πραγματακια ακομα (ελπιζω να μη σας μπερδεψω ομως)
Στα 74.000 χιλιομετρα αλλαξα δισκους και τακακια εμπρος και στα 68.000 τα πισω. εχω κανει 104.000 χιλιομετρα. Τα χιλιομετρα που κανω ειναι τα περισοτερα εκτος αθηνων αλλα και τα καθημερινα μου χιλιομετρα ειναι πανω απο 50% εως 90% στον κηφισο. Απο θεμα ταχυτητας παω σαν κοτα.. προσφατα εκανα και ρεκορ καταναλωσης το οποιος το βλεπω και το ξαναβλεπω και εχω σαλταρει... εκανα 6,4 λιτρα τα 100 καταναλωση εκτος αθηνων για 970χιλιομετρα!!!!!!!!!!!!!!!!.Σπανια πλεον το παταω και παω κοφτες .... (ε... οταν περνω απο μαρουσι κηφισιας μου θυμιζει λιγο τα λιμανακια ...παλιες καλες εποχες....:-) )
Ελπιζω να βοηθησα γιατι τα τακακια που δεν ειναι μαμα για εμενα ειναι πονεμενη ιστορια.... ειχα ενα Suzuki Ignis αυτοματο.. με τα μαμα τακακια ειχα κανει 30.000 .. οταν τα εβγαλε να τα αλλαξει ο μαστορας επαθε πλακα... ειχαν ραγκισει τα τακακια και οι δισκοπλακες μια χαρα. Απο εκεινη τη μερα ειχα σαλταρει... τα πρωτα τα αλλαξα στα 10.000 τα επομενα στα 12.000 και τα μεθεπομενα στα 13.000... ολα αυτα γιατι τα tokiko που ειχα πανω το ignis ηταν σκληρα χωρις αισθηση καλη αλλα δε χαλαγαν με τιποτα...τωρα προσπαθω να βρω για τη tsport τακακια που να ΜΗ μου φανε τον δισκο και να μη τα φαω μετα απο 10.000 χιλιομετρα.
Και κατι αλλο.. τα remsa τα βρισκω τα ποιο φτηνα απο ferodo ή μαλλον τα ποιο φτηνα απο ολα.
Ευχαρισω
Βαγγελης.