Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Οι Χρυσαυγίτες (βουλευτές) αποδείχθηκαν οι μόνοι αξιόπιστοι. Το είχαν πει και προεκλογικά: "Αν προσπαθήσουν να περάσουν ανθελληνικό νομοσχέδιο στην Βουλή, θα τρώνε ξύλο εντός και εκτός Βουλής".
Κακά τα ψέμματα...όλοι καταδικάζουμε φανερά τις βουλευτικές φάπες αλλά, βαθιά μέσα μας λέμε "να αγιάσει το χεράκι του Ηλία"!!
Απλά σκεφτείτε πόσες φορολογικές και μισθολογικές ΦΑΠΕΣ έχουμε φάει μαζεμένες!!!
Εντελως τυχαία, ενεργοποιήθηκε αμέσως η δικαστική διαδικασία. Αναζητείται ο Κασιδιάρης. Για τους άλλους "εκλεγμένους κλέφτες" του παρελθόντος... ακόμα να δούμε πρόοδο!
(Μην παρεξηγηθώ...ΔΕΝ είμαι ψηφοφόρος τους)
|
προσωπικα την Κανελλη δεν την παω μια, απο την μια το επαιζε το παιδι του λαου με τον ΚΚΕ και απο την αλλη ειχε παρει σπιτι στην Εκαλη δεν θυμαμαι ποσων εκατομυριων ευρω και ελεγε πως πηρε και δανειο ολο το ποσο!!! το πιστεψαμε! στο τελος ετσι θα γινεται και μεσα στην βουλη! ε ρε φαπα που θα πεσει! και καλα κυνηγανε το παιδι επειδη εριξε ενα ποτηρι νερο και μερικες φαπες, τους αλλους που εφαγαν ποσα εκατομυρια μη πω δις του Ελληνικου λαου ουτε γατα ουτε ζημια ε?
Υ.Γ ουτε και εγω ειμαι ψηφοφορος τους αλλα και να ειναι καποιος και τι εγινε? δημοκρατια εχουμε οτι θελουμε ψηφιζουμε!