Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-12, 09:20
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
πως με βλεπεις? μοιαζω με τυροκομος?
η λες να πλημυρισω?
ενταξει, με στεναχωρεις τωρα, δεν ξερουμε την δουλεια μας δλδ? τι θες να πεις αν παρω πχ μια κινεζικη τουρμπινα την βαπτιζουν ct9 με 350 ευρω και απο Αγγλια η κανονικη NEW που παει 1200-1300 ευρω ειναι το ιδιο? δεν λεω οτι δεν βρηκες με 7 ευρω, αλλα δεν ειναι ιδιας μαρκας και ιδιας ποιοτητας, αν βρεις το ΙΔΙΟ πραγμα με τοση χαμηλη τιμη, τοτε ναι παω πασο εχεις δικιο. Αλλα μην συγκρινουμε ασχετα πραγματα! μπορει κατι φτηνο να βγει καλο μπορει και οχι! εγω εχω παρει πραγματα απο πανηγυρι αλλα χαλασανε αλλα τα εχω χρονια και δεν επαθαν τπτ! αυτο δεν σημαινει οτι ο αλλος που πουλαει ακριβα μια ΚΑΛΗ μαρκα οτι ειναι απατεωνας ή ακριβός! εγω αυτο ειπα απλα να συγκρινουμε ιδια πραγματα! btw το τυροκομος δεν ξερω που κολαει!
καλα δεν μιλαμε για τις περιπτωσεις που αγοραζουν υδραυλικοι εξαρτηματα για δουλειες και κοβουν παραπανω τις αποδειξεις για να βγαλουν περισσοτερα....αυτο γινεται σε ολες τις δουλειες, απλα μιλαω στον τομεα που γνωριζω προσωπικα.
Εδω στο θεμα μου για το αμαξι μου αν το ειδες μου ειπαν ποσα πραγματα επειδη πηρα πολλαπλη απο ebay οτι δεν ειναι καλες, θα ανοιξουν, θα κανει θα δειξει και επρεπει να παρω επωνυμη απο μαγαζι πχ ZISCO κτλ, δλδ ισχυει εδω, αλλα οχι για τα υδραυλικα εξαρτηματα? δεν βλεπω την διαφορα....μπορει να κανεις την δουλεια σου με κατι φτηνο αλλα ρισκαρεις να παθει ζημια ευκολα, μερικα πραγματα σημαντικα οπως ο αυτοματος πληρωσης μπορει να προκαλεσει ζημια τεραστιας αξιας...δεν παιζουμε με αυτα! το ξερεις οτι απο μαπα φτηνο ασφαλιστικο λεβητα που ειναι μια βαλβιδα που οταν σηκωσει πιεση πρεπει να ανοιξει να βγαλει τα νερα, εχει τυχει να ανατιναχτει λεβητας???? ναι εγινε και αυτο! επειδη καποιος εβαλε μια μαπα ασφαλιστικη βαλβιδα και....εμεινε κλειστη!!! κολησε ο υδροστατης δεν εκοβε στην θερμοκρασια που επρεπε και δεν αργησε να γινει το κακο! για φαντασου να ηταν ανθρωποι μεσα! σιγουρα θα ειχαν θρυνησει θυματα! και αυτο για να γλιτωσει λιγα ευρω απο την τιμη και τι λιγα 5-6 ευρω!!!

Υ.Γ επειδη στο ποστ που ειπες για τις εργασιες που εκανες ΔΕΝ το ειχα δει, μαλλον το εκανες EDIT μετα, καλα εκανες και τα εφτιαξες μονος σου! ετσι κανω και εγω! αν πιανουν τα χερια σου καλα κανεις, ναι οι τιμες ολες αυτες ηταν πολυ ψηλες, απατεωνες λεμε! αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο! εγω παντως αναφερομαι στις μαρκες και στο εμποριο επειδη με αυτο ασχολουμε, δεν ξερω οπως ειπα τι κανει ο καθε υδραυλικος και τι χρεωνει!!! ενταξει να γλιτωσεις εργασια αλλα μη τσιγκουνευεσαι χρηματα για κατι σημαντικο να να παιρνεις μαπες μαρκες, μπορει να γινει ζημια καποια στιγμη και θα πληρωνεις πολλα περισσοτερα μετα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 07-06-12 στις 09:36.
Απάντηση με παράθεση