Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-05-12, 22:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Το αλλο κομμα που ψηφισα δεν μπηκε καν στην βουλη, ο Τσιπρας ειναι για τα μπαζα, εκτος οτι ειναι Μασωνος καργα λεει και αντιλεει, 100 φορες αλλα λεει στην αρχη αλλα λεει μετα εχουμε βαρεθει, εκτος αυτου και ο Συριζα και ο ΚΚΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τους ξενους και τα εχουν πει πολλες φορες, κατι που εγω ειμαι αντιθετος 100% και διαφωνω καθετως, οριζοντιως και διαγωνιως, λογω του τεραστιου προβληματος που εχουμε στο κεντρο, σε ολη την Ελλαδα και παντου γενικα! οπότε οχι ευχαριστω δεν θα παρω, δυστυχως ναι αλλο ελεγα αλλα απο ολα τα υπολοιπα κομματα και εφοσον ΠΡΕΠΕΙ να παω να ψηφισω γιατι ετσι πρεπει, προτιμω να ψηφισω Χ.Α αλλιως απλα δεν θα πηγαινα καν.....δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο και ξαναλεω δυστυχως...δεν συμμεριζομαι καποιες αποψεις τους, απλα πιστευω οτι ειναι δραστικοτεροι στο θεμα με τους ξενους και δεν βλεπω κατι καλυτερο στον οριζοντα, εφοσον πρεπει να ψηφισουμε δεν εχω καμια αλλη επιλογη, αν νομιζει καποιος οτι κανω λαθος ή έχει κατι καλυτερο να προτινει ας πει, αν δεν θελει εδω ας πει με PM εγω δεν κολλαω να το πω παντως.

Υ.Γ αν ειναι να ψηφιζουμε κατι που δεν μπαινει με τιποτα στην βουλη προτιμω να ψηφισω....παραλια!
Απάντηση με παράθεση