Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Καλα καποτε στο starlet που το ειχα απο πανω το i/c ειχα βαλει ψεκαστηρια νερου και εριχνα νερο απο τους υαλοκαθαριστηρες! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Λοιπον σημερα αλλαξα τα σινεμπλοκ στην μπροστα αντιστρεπτικη με βγηκε η πιστη λεμε! αν δεν σηκωνα το αμαξι ξηλα δεν θα καταφερνα τπτ! ηταν οντως πολυ διαλυμενα και το ενα και μισοκομμενο! ειδα πολυ καλη διαφορα που εβαλα νεα!
προς JASON εχει ο Tζιορδας σινεμπλοκ ψαλιδιων imitation αλλα ο φιλος μου ο μηχανικος ειπε μακρια γιατι αφηνουν κενα και εχουν προβληματα!
και τωρα το νεο προβλημα! στο ρεζερβουαρ απο κατω εκει που περναει η εξατμιση εχω ενα χτυπημα μαλλον απο πετρα και εχω βενζινες που εχουν γλυψει! δεν εχουν πεσει στην εξατμιση αλλα περναει ακριβως απο κατω! επισης το κοιτουσα και δεν χανει ουτε σταζει, απλα ειχε βενζινη που ειχε πηξει! εκτος να αλλαξω ρεζερβουαρ που δεν το κανω με τπτ ομως, τι λετε να βαλω να κολλησει? οχι ηλεκτροκολληση φυσικα!!! σιδηροστοκο? κολλα 2 συστατικων? ή να παρω αυτες τις ειδικες σαν σιλικονες που ειναι υψηλων θερμοκρασιων 600-1200 βαθμους πχ?
|
νικηφορε στην ενενηνταρα που ειχα ενα φεγγαρι στο χωριο βρηκα σε πετρα σε χωματοδρομο...και εκανε τρυπουλα εμενα εσταζε σκεψου....σηκωσα ταμαξι αδειασα το ρεζερβουαρ ταφησα στραγγιξε καλα και εβαλα αυτη την διπλη συριγγα...λογικαμ θα ειναι η κολλα δυο συστατικων που αναφερεσαι...και κρατησε ετσι τα υπολοιπα 4 χρονια...επισης υπαρχει και μια πλαστελινη της loctite που την εφαρμοζεις και μολις τραβηξει γινεται σαν σιδερο ενα πραγμα
πληροφοριακα αν εχουν μεγαλοκοψιμο δν αναλάμβανουν πολλοι να το κολλησουν λογω αναθυμιασεων κλπ .... αλλοι μου παν το γεμιζουν νερο κ το κολλανε τωρα τι ισχυει δν ξερω πραγματικα.....τσεκαρε και αυτο το βιντεακι