Νικηφόρε ναι έτσι είναι ο "Map" που έχει του αδερφού μου!Δυστηχώς ,όπως ανέλυσα παραπάνω και αυτός αλλά και άλλοι τέτοιοι παρόμοιοι αισθητήρες δουλέυουν με 5V οπότε στο συγκεκριμένο δεν γίνεται να λειτουργήσουν τουλάχιστον με απευθείας τσίμπημα δείγματος!Χώρια που άμα το κάνεις έχεις μόνιμα πορτοκαλί αναμένο και αστάθεια ρελαντί-σβήσιμο!Επίσης με δείγμα όπως λέει ο Ιάσωνας με ένα τελεστικό κάπου παραπάνω θα πρέπει να το κάνω κάπου στο περίπου με ένα ρυθμιστικό αλλά έτσι επεμβαίνω στην λειτουργία μόνο και μόνο για να το κάνω να ανάψει!Με αυτό που σκέφτονται οι ηλεκτρολόγοι της TOYOTA είναι από ότι κατάλαβα,με ένα διακόπτη αισθητήρα πίεσης(σε ψηλή πιθανά πίεση να κλείνει ή ανοίγει) να πέρνω εγώ την έξοδο(γη-γείωση-σασί-0V) και να την πηγαίνω στο οικονομόμετρο για να έχω διέγερση του πορτοκαλιού LED!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας πως το σωστό θα ήταν από τον MAP αλλά αυτό θα προυπόθετε να βγαίνει και κάποια εντολή από την ECU-εγκέφαλο που στην δική μου περίπτωση δεν βγαίνει σύμφωνα με κωδικό πλαισίου!Αν πάλι την βγάζει ο εγκέφαλος την εντολή περίμενα από κάποιον εδώ να μου πει ποιο pin θα ήταν αρκεί να ήταν 100% σίγουρος για να μην κάψουμε τον τελευταίο!Οπότε γυρναμε στην απλή λύση του E90 που λένε!Πως είναι λοιπόν ο αισθητήρας οιοκονομομέτρου σε ένα ε90 και που συνδεόταν και αν κατα τύχη έχει και το Ε101 τέτοια υποδοχή ή ήδη τοποθετημένο τέτοιο αισθητήρα???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη supermanboy : 04-05-12 στις 13:27.
|