Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-05-12, 12:07
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOUGHSPORT Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε μπορεις να μουσ στειλεις σε πμ διευθυνση η ιστισελιδα της D2 στην Αθηνα???

αν καποιος ξερει καποιο site που θα μπορουσα νατις βρω φτηνα κ να τις παραγγειλω......

να πω και την ταπεινη μου γνωμη για τη D2.ξερω ανθρωπο που μιλαει direct με το εργοστασιο,που ειναι καααπου στη νοτιοανατολοκη ασια οι αναρτησεις κανουν 1 μηνα για να ερθουν καραβισιες και 4-5 μερες με κουριερ το οποιο φυσικα ειναι 400 εουρος.
συμφωνω με καποιους προλαλησαντες οτι η ΤΕΙΝ μπορει να ειναι ανωτερη απο τις αλλες, αλλα..
1)οι αλλες εχουν πλεονεκτημα την τιμη,
2)εχουν επιπλεον ρυθμιση ride height που δεν το εχει η ΤΕΙΝ
3)με τις ΤΕΙΝ ολα καλα αλλα εαν παθει κατι εχεις 2 επιλογες η να την επισκευασεις(αποστολη στην αγγλια και ποσο καιρο χωρις ) η να αγορασεις καινουριο ζευγαρι περιπου στα 3/5 της τιμης που πηρες την 4αδα.

Οποτε ειναι σχεδον μονοδρομος η επιλογη D2 η k sports. οι οποιες πωλουνται ζευγαρι στο ημισι της τετραδας,οποτε αμα δε θες να την επισκευασεις,τσιμπας ενα ζευγαρι καινουριες και εισαι οκ.
http://www.avcweber.gr/Contact-Us/el/
οταν ειχα ρωτησει εγω μου ειπαν 1350 ευρω τοποθετημενες στην ΕΕ111 και 100 ευρω το φυσιγγιο για αλλαγη οταν χαλασει καποιο αμορτισερ.
Απάντηση με παράθεση