το μεσημερι βολτα καφε γυρνωντας σπιτι...καβαλας-λεωφορο αθηνων στο ρευμα προς χαιδαρι...σε φαναρι πριν βουτηξουμε κατω απο τη θηβων....διιπλα ενα rx8 δικαβαλο....αρχιζει και μαρσαρει με πολυ μπασο θορυβο ..χειροφρενο ανεβασμα 3000 3200 και πρασινο το αμολαω απο σταση τις πεθανε τις βασεις ο τετραφτερος πεταγεται το μαζντα εναμιση βαρια δυο μετρα μπροστα ημουν δηλαδη στο πισω φτερο του πρωτη ε3λεφριο σπινιαρισμα αλλαγη δευτερη μαζευω τριτη τεταρτη και το σταρλετακι απομακρυνοταν μπορει και κολωνα και το παρατησε μετα αποτι ειδα περναμε και το αλλο πρασινο φαναρι και μας πιανει το μεθεπομενο ερχεται διπλα τον ρωταω μου λεει ειναι με τα 210(βγαινει και αλλη εκδοση σε αυτο????) και φοραει εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω παντως εκανε πολυ ωραιο θορυβο...ε μολις του ειπα οτι ειναι κανα 140αρι μονο εξατμιση χωρις χταποδι και αρχισε να λεει κατω απο 170 δν εισαι και τετοια και του λεω κανε δεξια να δεις τουρμπινα και ιντερκουλερ και αν εχω βαλβιδα κλπ κλπ μετα εφυγε με κοφτες.... τo πρωτο ανοιγμα για το σταρλετακι ...ουτε λαδια δν εχω αλλαξει ακομα και δν ηθελα να το πολυ πιεζω αλλα εκατσε η φαση......αυτα συνφορουμιτες... 
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantelis : 22-04-12 στις 21:27.
|