Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-04-12, 14:15
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 277
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
συγγνωμη αλλα εγω θα διαφωνησω μαζι σας σε ετα θεματα...με το καθεστως χουντας ειμαι καθετα αντιθετος..θελω να μπορω να εχω αποψη, να κανω μεγαλες παρεες κτλ κτλ το προβλημα στην δικη μας ΄δημοκρατια΄ ειναι οτι απλα δεν ειναι δημοκρατια κ αυτην την στιγμη βλεπουμε τ αποτελεσματα μιας κακης διακυβερνισης στα προτυπα της μοναρχιας οπου οι εχοντες εξουσια εχοουν το ακαταλογιστο...η χουντα για μενα ειναι πισογυρισμα και γενικα τα απολυταρχικα καθεστωτα κ σας τα λεω αυτα ενω ειμαι στο λεωφορειο κ φευγω απο Ελλαδα για να βρω κατι καλυτερο...το προβλημα ειναι καθαρα θεμα παιδειας των δοικουντων και των διοικουμενων...δημοκρατια μπορει να ερθει μονο με πιεση απο τους πολιτες και οχι με οπλα κ τανκς..αυτα το μονο που θα καταφερουν ειναι να τους περασουν στην ιστορια σαν οιρωρες κ οι επομενες γενιες ν ανεχνται τα παιδια τους σαν κυβερνοντες...οπως τωρα εμεις..εγω προσωπικα δεν ψηφιζω, δεν θελω να επιλεξω μοναρχη, διαδηλωνα ομως οσο μπορουσα, ειρηνικα κ σεβομενος την δημοσια κ ιδιωτικη περιουσια...θα κλεισω μ ενα παραδειγμα για την παιδεια που μας λειπει..θειος φιλου μου ειναι υπουργος μεταναστευσης στην Αυστραλια (τοτε τουλαχιστον, τωρα ειναι παλι στν κυβερνηση αλλα δεν ξερω σε ποιο ποστο) τον φιλο μου του εκοψαν κληση για παρκαρισμα εκει οταν πηγε για κατι βαφτησια..οταν πηγε την κληση στον θειο του για να την σβησει (πραγμα αυτονοητο εδω) ο θειος του αρνηθηκε κ του ειπε το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να του δανεισει λεφτα για να πληρωσει..αυτα κ συγγνωμη για το μεγαλο ποστ κ τα ορθογραφικα αλλα γραφω απο κινητο
Απάντηση με παράθεση