Η γνωμη μου για το seat ibiza που εβαλε ο γιαννης,ειναι ενα αυτοκινητο για κλαμματα στην κατασταση που βρισκονται ολα ουτε τις ταχυτητες δεν μπορεις να αλλαξεις με καποια σχετικη ταχυτητα σκαλωνει απιστευτα ο λεβιες,χερουλια και ταμπλο ξεβαφουν τοσο ευκολα λες και βαφτηκαν με νερομπογια ειναι,τα τηλεχειριστηρια απο τα κλειδια παραδωσαν πνευμα σε πολυ λιγα χρονια απο την κυκλοφορια τους,κονσολα αντιαισθητικη και εσωτερικα χερουλια που σπανε σαν οδοντογλυφιδες,το θεωρω οτι χειροτερο εχει βγαλει η seat,το ιδιο και για το cordoba της εποχης του,αυτο δεν ειναι να το παρεις για να ριξεις σε αλλο αυτοκινητο ειναι για να το ριξεις στην θαλλασα,δεν θελω να γινομαι εριστικος αλλα το εχω αχτι αυτο το ibiza,εχω οδηγησει παρα πολλα τετοια και αυτη ειναι η γνωμη(που μπορει να μην αρεσει κιολας σε καποιους),παντως για τα κυβικα του δυναμη εχει.Οσο για το seat που εβαλες νικηφορε,θα σου πω οτι σε μια βολτα που εχω κανει με golf 6 gti με το ιδιο μοτερ,σπινιαριζε μεχρι και την τριτη σε γυαλιστερο δρομο,δεν σταματουσε απο 1 σε 2 και απο 2 σε 3 να αναβοσβηνει το αντισπιν,δυναμη και ροπη απο χαμηλα χωρις να τελειωνει στα ψηλα,οσο για τον ηχο σε μαμα καταστασεις δεν καταλαβαινεις τιποτα!