Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-12, 02:09
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
ειχε τροποποιημένη εισαγωγή και αλο πρόγραμμα έβγαζε 115 αλα κυκλοφορούν πολα 101 βαπτισμένα topgun του αδερφού μου που ειναι το κλασικό 1.4 16v sport 101 hp εχει διαφορά 1 αμαξι υπερ του topgun
το top gun που λετε εσεις ειναι η επομενη γενια... 1100+ κιλα ηλεκτρογκαζο με 16αρες και 17αρες για μουρη και μουφα βελτιωση... που σχεδον σερνοτανε(για 115hp) και εκανε 11,5δλ 0-100 μεχρι 12,2 με τις 16αρες.... εγω μιλαω για το παλιο την"λαχανιδα" που ηταν ντιζατο ελαφρυτερο και αρκετα ποιο ζωντανο με τα καραμαμα 108hp

http://youtu.be/bQ1j0FJiXA8

Y.Γ: αυτο ειναι το περιβοητο polo 1.4 16v gti στο οποιο αναφερομαι επισης http://youtu.be/dnyBsGHOhnc μοντελο 98 προφεησλιφτ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο συγγνωμη αλλα δεν ανεφερες τα Clio και Megane της εποχης (99-02) που με 1600 και 110 αλογα εκαναν κατω απο 10, 0-100 και συγκεκριμενα 9.6 ευκολα και εχω ανοιξει με IBIZA ΤOP GUN 101 αλογα (του κουμπαρου μου που με κολλουσε) με εισαγωγη και εξατμιση αυτος και εγω μαμα το megane με 108 δυναμομετρημενα και του εριξα 2 αμαξια απο σταση!!!

Τωρα για αυτο το POLO που λεμε δεν νομιζω να ειναι τοσο ψαγμενο που λετε για υπερκυβισμους και τετοια!!!Ειναι λιγο χαχας ο ιδιοκτητης απο οτι μου ειπανε ωστοσο και το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω...

Περιμενουμε τον Γιαννη 20v να μας ενημερωσει τι εγινε.......
συγγνωμη για την παραλειψη Γιαννη..πλακα πλακα εκεινο το clio μου αρεσε πολυ... θυμαμαι μαλιστα οτι το DRIVE(περιοδικο) ειχε φτιαξει ενα turbo project σε clio 1.6 16v 110hp που το χε φτασει γυρω στα 270hp στο 1.4-1.5 bar και το αμαξι φοραγε σφυρηλατα..εγκεφαλο APR με 4 ρυθμισεις απο 0.4 μεχρι full boost 1,5bar... διαστημικα πραγματα για εκεινη την εποχη.....και ειχα στειλει ποσα κουπονια για την κληρωση μηπως το κερδισω.. κι ασ μην ειχα διπλωμα οδηγησης ακομα.....χαχαχαχ...τι μου θυμησες τωρα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 19-04-12 στις 02:33. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση