Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-04-12, 09:36
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED Εμφάνιση μηνυμάτων
στην ηλιουπολη συνορα με υμηττο στην ευθεια που εχει 3 βενζιναδικα στη σειρα..το πρωτο AΠ βαζει τρελλλλοοο αερα μεσα!!εβαλα 40 ευρω βενζινα και μου εβγαλε μολις 100 χλμ!! δε το πιστευα οσπου λεω να βαλω και στη μηχανη να το τσεκαρω..βαζω καπου 20 ευρω και σε μια αποσταση 35-40χλμ εκαψε 2+ μπαρες!!!!μακρια λοιπον!!και η οδηγηση και στις 2 περιπτωσεις πολυ νορμαλ χωρις ξεσπασματα και τα συναφη
πρεπει να αρχισουμε να κανουμε καταγγελειες! δεν ειναι δυνατον τοση κοροιδια ποια!!!! τι να πει κανεις! ελεος δλδ! δεν φτανει που πληρωνουμε την βενζινη για χρυσό!!! και καλα αερα αλλα και νερο βαζουν ρε γμτ? ποσες φορες τυχαινει να ρεταρει το αμαξι τρελα να πατας τερμα γκαζι και να πηγαινεις με 20χλμ και να πυροβολει με λευκο καπνο λες και βγαζει ομιχλη? μεχρι και το AEM wideband μου δειχνει ποτε ποτε φτωχο μιγμα ακομα και σε ρελαντι! αφου πριν το βαλω το συστημα υδρογονου επανω, μου ετυχε να δειχνει τερμα φτωχο και ρεταρε το αμαξι! και ειναι η δευτερη φορα που ετυχε να μην παιρνει καν μπροστα και να κανει μετα σαν τρακτερ, να παιζει το ρελαντι, να πυροβολει και να βγαζει πυκνο λευκο καπνο! και τις 2 φορες ειχα βαλει απο το φτηνοτερο βενζιναδικο που ειχα βρει! τυχαιο?
Απάντηση με παράθεση