φιλε μου ανοιγεις μεγαλο θεμα...ειναι η μεγαλυτερη βλακεια που εχω ακουσει...οι περισσοτεροι ειστε απο Αθηνα και ξερετε τι γινεται στο κεντρο, εγω προσωπικα εμεινα 8 χρονια στα Πατησια και ημουν τακτικα Αγιο Παντελεημονα και Αττικη...τι εχω δει δεν λεγεται..τωρα τελευταια ανοιγαν και μαγαζι μπροστα στα ματια μου στην Πατησιων και δεν εκανε κανεις τιποτα, το 100 που καλεσα ηρθε 25 λεπτα μετα, η Διας ειχε σχολασει οποτε..το να πας απο 1000 ατομα σε 20 πολεις με το υπαρχον συστημα το μονο που θα καταφερουν ειναι ν αδειασουν 20000 θεσεις για καινουριους μεταναστες..και δεν ειναι ουτε 20000 ουτε 50000, ειναι πολλοι πολλοι περισσοτεροι...δεν τα εχω με τους μεταναστες, με το συστημα μας τα εχω που δεν μπορει να ελενξει τιποτα..και τωρα μια κατασταση που δεν ελεγχεται στην Αθηνα με τοσο μεγαλη αστυνομικη δυναμη θα ερθει στην επαρχια με ελλειπη αστυνομικη δυναμη..βεβαια το σπιτι σου πλεον θα ειναι ενα live history channel σε 3D κιολας αφου θα μπορεις να βλεπεις καθε μερα πως ηταν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης..τι να πω...ελεος με τους αχρηστους και μετα μου λενε να ψηφισω, ρε ουστ!!!
|