Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-03-12, 13:17
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 323
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Eλα βρε το θηριο,73 αλογατα + 5 πανω.
Το πιθανοτερο ειναι να χρειαζεται προγραμμα για να δουλεψει η εξατμιση, η απλα να μην ειναι καλη μελετη-κατασκευη.
Εγω θα προτεινα ενα cat-back για επομενο βημα στο Γιαννη.
ναι ναι +5!!τωρα που τα βρηκε μη με ρωτησετε δν ξερω!η εξατμιση πρεπει ναναι λαθος ετσι κ αλλιως γτ κ ο αλλος με προγραμμα...τζιφος.οταν λες cat-back???
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ηρακλη αν καταλαβα εγω καλα λεει οτι εβγαλε 73 αλογα και 9.8 κιλα ροπης ο Γιαννης και ο αλλος με ολοσωμη εξατμιση και προγραμμα εβγαλε 77 και 10.1 κιλα ροπης!!!
Οποτε τοσηηηηηη φασαρια για 4 αλογα και 0.3 κιλα ροπης??????
Οταν εννοω φασαρια εννοω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ αλλα και θορυβου!!!

Απλα Γιαννη αποδεικνειεται οτι ΔΕΝ αξιζει να ασχοληθεις ατμοσφααρικα με αυτο το μοτερ..........
Εγω αυτο καταλαβαινω!Αν καποιος αλλος καταλαβαινει κατι αλλο ας μας το πει.......

Αυτη η μικρη διαφορα στα 1000 μετρα απο σταση δεν ειναι ουτε μισο αμαξι......

Για την ιστορια Γιαννη που κανατε δυναμομετρηση?Σε ποιον?

Τελος,
θα πω ενα στιχο απο τελευταιο τραγουδι του Μ.Χατζηγιαννη <αστο αγαπη μου αστο ,αστο δεν εχεις αστρο......>Ελπιζω να το ξερετε το τραγουδι....
μπηκα πρωτος στα ραουλα κ μετα περιμενα με πολυ μεγαλη περιεργεια ταποτελεσματα απο ταλλα 2 αυτοκινητα.μετα το 107 ειχα απλα ενα χαμογελο στο προσωπο...βγαινοντας το aygo....η πρωτη μου κουβεντα με το κολητο ηταν "μ@κ@κ@ δν πειραζω τπτ!"(δν το υποσχομαι κιολας βεβαια )μετρησαμε στο Ν.Κοσμο σενα δυναμομετρο Γιαννη τωρα κατα ποσο κ δια ποσο...?