Θέμα: 4E-FTE μοτερ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-03-12, 23:44
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TRIA4EFE Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Κοιτά κάναμε ένα κοστολογιο εκεί με το παιδί και συνολικά θα μου βγει 7.000 μόνο μηχανικά τα οποία είναι καλά, μπορεί λίγο περισσοτερα λιγο λιγοτερα.όταν θα έχω τα λεφτά θα πάμε μαζί με το παιδι να ψάξουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο βρούμε.!
7000 ευρω ειναι παρα πολλα λεφτα για 4efte....ψαξε και αλλου...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS SPEED Εμφάνιση μηνυμάτων
Σορυ 3000 για αλλαγη μοτερ??οχι βεβαια ρε παιδια..το πολυ να φτασει κανα 2000 με ολα μεσα και το μαμα ιντερκουλερ μπροστα..παντα μιλαω για τον 4efte..οταν μιλησα με το μηχανικο μου ειπε το ποοολυ να φτασουμε ενα στρογγυλο 2000ρο και το μοτερ θα εχει κανει τις απαραιτητες αλλαγες και ολα του και μου δινει και προφορικη εγγυηση για κανα 6 μηνο!
πριν δυο τρεισ βδομαδεσ εκανα επισκευη αλλαξα τα παντα εκτοα απο τσιμουχακια βαλβιδων..τα λεφτα που λεει ο πιλοτος ειναι τα πραγματικα εαν θελει να κανει σωστη δουλεια...να φτιαξω τη λιστα νε τα ανταλλακτικα και τις τιμες? μπορει αμα θελει να πεταξει το μοτερ πανω να βαλει και εναν ιμαντα και να κανει το σταυρο του... εαν θελει να κανει σοβαρη επισκευη 1000 ευρω κοντα ειναι μονο τα ανταλλακτικα