Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-12, 19:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παντως οντως ο 4EFTE εχει 2 κουτακια της denso για να ανεβαζουν το ρελαντι!!! το ενα ειναι για το A/C που εμενα ελειπε οπως εχω ξαναπει γιατι δεν το εβαλε ο μηχανικος στην μετατροπη και το εβαλα μετα, το αλλο λειπει! δεν ξερω ακριβως τι κανει αλλα εχω την υποψια οτι ειναι για το καλοριφερ-ανεμιστηρα του γιατι εκει το δειχνει στα σχεδια της toyota!
παραθετω μερικες φωτος, βλεπουμε σε starlet οτι υπαρχουν! μπορει κανεις με 4EFTE εκτος τον map sensor φυσικα αν εχει τα παρακατω κουτακια με 2 υποπιεσεις επανω στο καθενα? η 1η φωτο ειναι το δικο μου που ανεβαζει το ρελαντι οταν αναβω το A/C! στο σχεδιο της 2ης φωτο ειναι η 1η βαλβιδα, η δευτερη μου λειπει! στις αλλες φωτος βλεπουμε starlet gt που εχουν επανω και τις 2! αυτες οι βαλβιδες υπαρχουν μονο σε 4EFTE, σε αλλα μοτερ ανεβαζει αλλιως το ρελαντι και δεν εχει τις ιδιες. Πάντως τωρα που έψαξα στις φωτογραφιες μου με το μοτερ μου επανω στο starlet, μια μονο βαλβιδα ειδα να υπάρχει και ειναι αυτη που ανεβαζει το ρελαντι οταν δουλευει το A/C, προφανως και εκει δεν υπηρχε η δευτερη, αλλα δεν θυμαμαι αν ειχα το ιδιο προβλημα! πολυ καλο αρθρο! εξηγει τα παντα! http://www.autoshop101.com/forms/h26.pdf
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg 1.JPG (124,2 KB, 64 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 2.jpg (52,4 KB, 54 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 3.jpg (31,6 KB, 54 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 4.jpg (40,6 KB, 53 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 5.jpg (34,7 KB, 49 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-03-12 στις 20:16.
Απάντηση με παράθεση