Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-03-12, 16:55
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σήμερα γυρνώντας απο το εξοχικό είδα πως δεν δουλευουν και τα φανάρια στο Χαλάνδρι στην διασταύρωση της Κηφισίας με την Λεωφόρο Καποδιστρίου, το μεσημέρι έκανα σήματα στους απο πισω να φρενάρουν γιατι περνουσαν αμαξια καθετα στο τσακ την γλιτωσαν την στουκα! μετα ηρθαν και τροχονομοι, επισης στην Μαραθωνος στην Παλλήνη διαφορα φανάρια δεν αναβουν ειτε τα πρασινα είτε τα κοκκινα αλλα παιζουν τα ψηλα και βλεπουμε. Για τα μηχανάκια ποσες φορες την εχω γλιτωσει! αφου και με τα φανάρια να δουλευουν παλι με κοκκινο περνανε!!! μια φορα ενας περασε μπροστα μου στο τσακ λεμε! 1 μετρο ποιο μπροστα και θα τον ειχα κανει μακαριτη! και εγω ειχα πρασινο αυτος περασε με ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ, ελεος ποια!!!

Χτες το βράδυ κάποιος πρέπει να αγόρασε ένα φαναρι στην Λ.Κωνσταντινουπολεως, δεν θυμαμαι τον καθετο αλλα οπως παμε προς Περιστερι ειναι στο επομενο φαναρι μετα την πλατεια Μπουρναζιου, εκει δεν δουλευει κανενα φαναρι, δεν ξερω πότε και αν τα φτιαξουν, σημερα με την βροχη γινοταν ο χαμος! πολύ προσοχή!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 06-03-12 στις 01:56. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση