Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-12, 19:36
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 278
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
λοιπον εχω εξελιξεις...
πρωτον: κατεληξα να βαλω οργανακια με βελονα, με μαυρο φοντο, εχουν την δυνατοτητα κοκκινου φωτισμου και δεν θα εχουν φιμε καλυμμα (ο φωτισμος ελεγχεται και με dimmerακι για να μην ειναι εντονος)...

δευτερον: α) το κοστος και για τα τρια μαζι με εξτρα καλωδιωση και εναν ανταπτορα που θελει ειναι 135 ευρω ΑΛΛΑ θα τα παρει γνωστος μου στην Βοστωνη και θα τα φερει μαζι του αρχες καλοκαιριου (ετσι γλιτωνω μεταφορικα και σιγουρα τελωνειο)
β) τα στελνουν κι αυτοι Ελλαδα αλλα το κοστος χωρις το τελωνειο ειναι 177 ευρω και χωρις pay pal, με καταθεση στην τραπεζα αλλα θα ερθουν μεσα στον μηνα...(τα μεταφορικα τους ειναι 57 δολλαρια)
ρισκο η καταθεση χωρις paypal ε?

τριτον: αυτο ειναι πιο πολυ πληροφοριακο και μου εκανε εντυπωση...εχουν stand by ανθρωπο σε ενα chat τυπου msn και ρωτας οτι θες, σου απαντανε real time και αν θες κανεις και παραγγελια....αν τα επαιρνα λεει απο το καταστημα στοιχιζαν 340 δολλαρια, μου εδειξε και καταλογο οπου εχουν τις αντιστοιχες τιμες...βεβαια λιγο εφε και ψευτικο μου φανηκε αλλα τεσπα..γενικα ειναι πολυ οργανωμενοι παντως και πολυ εξυπηρετικοι...

να περιμενω λετε και να μην ρισκαρω??

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mlt184 : 27-02-12 στις 19:51.
Απάντηση με παράθεση