Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alan
Παιδιά καλησπέρα έχω το auris περίπου δυο μήνες και κατι, Το πρώτο μήνα το αυτοκίνητο μύριζε ωραία δηλαδή καινούργιο, Μετά άρχισε να μυρίζει άσχημα
Ανοίγω τη πόρτα και με παίρνει η μπόχα μάλλον απο το ντουλαπάκι,
Το air/contition το εχω βάλει μια δυο φορές απο 5 λεπτά για δοκιμή,
Στο μήνα πάνω είχα πάει αντιπροσωπεία μου αλλάξαν δαγκάνα καμιά ωρίτσα,
Και λέω εγώ μήπως μου άλλαξαν το φίλτρο καμπίνας να πηραν το καινούργιο και να βάλαν άλλο μάπα;;. Περιμένω τίς απαντήσεις σας. 
|
αυτο που θα σου πω ειναι λιγο κουφο ... αλλα που ξερεις καμια φορα..,πριν δυο βδομαδες ο πατερας μου πηγε να βαλει μπροστα το avensis και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ακουει ενα -γκαπ- στο χωρο της μηχανης ..ανοιγει καπω και βλεπει ποντικοκουραδα πανω στο καλυμα της μηχανης...καποιος ποντικος την ειχε αραξει μεσα στην ζεστα και φοβηθηκε μολις πηρε μπρος το αμαξι κι εφυγε ...Το θεμα ειναι οτι επεσε πανω στις τροχαλιες και εγινε κομματια αλλα δεν το ειδε ο πατερας μου... ,περνει το αμαξι και φευγει... ανοιγει το καλοριφερ......ΨΟΦΙΛΑ!!!!!!!!!!!! ΒΡΩΩΩΩΜΑ!!! ....Τοτε πηρε χαμπαρι τι εγινε κι αφου αφαιρεσε το πτωμα .. πηγε κι επλυνε την μηχανη ,εβαλε και καινουργιο αρωματικο στο αμαξι κι ολα καλα....
Απο κει και περα βρωμα μπορει να χεις απο πολυυυυ μαπα φιλτρο καμπινας... απο διαρροη βνζινης..... φαγωμενο συμπλεκτη... ή ελλατωματικο καταλυτη... εκτος αν καποιο καλωδιο ακουμπαει πανω στη μηχανη και καποια μονωση καιγεται... αλλες αιτιες δε μπορω να σκεφτω...