Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-02-12, 09:06
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikess Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ξέρω οτι δανειζόμαστε για να πληρωθεί το "υπεράριθμο" δημόσιο... Ο ιδιωτικό τομέας δεν φταίει σε τίποτα. Και τα χαράτσια που πληρώνουμε πηγαίνουν στην αποπληρωμή των δόσεων που πήραμε για να πληρωθούν αυτοί που τα κόμματα βόλεψαν..
+1000! οπως τα λες ειναι!
Δυστυχως η Τροικα εχει σκοπο να μας κανει δουλους! να γυρισουμε στην δεκαετια του 50 μετα την κατοχη! ολοι θα ειμαστε ανεργοι και θα θελουμε δουλεια! δεν θα εχουμε ΚΑΝΕΝΑ εργατικο δικαιωμα, τα μεροκαματα-μηνιατικα θα ειναι κατω απο 400 ευρώ. Θα ερθει ο βιομηχανος-καπιταλας ειτε Ελληνας ειτε ξενοι Αραβες-Γερμανοι κτλ και θα κανουν επενδυσεις-εργοστασια-βιομηχανιες-βιοτεχνιες, θα μας εχουν σαν τα σκυλια να δουλευουμε 12ωρα και λιγα λεω για 300 ευρω τον μηνα και αν μιλησει κανεις θα πηγαινει σπιτι του! δεν θα μπορουμε να εχουμε αμαξια, να παμε διακοπες, να εχουμε δικα μας ακινητα, 2 ταξεις θα υπάρχουν οι φτωχοι και οι πλουσιοι. Αυτο θα γινει! αυτος ειναι ο σκοπος τους, η Ελλαδα θα γινει Ινδια, Βουλγαρια, Πακισταν. Η Τροικα προετοιμαζει το εδαφος για την υποδουλωση του Ελληνα Πολιτη, θα ειμαστε υπο της Γερμανικης κατοχης. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια, γιατι λετε να σκοτωνουν τον ιδιωτικο τομεα? την οικοδομη? την αγορα? λετε να τους νοιαζει αν το κρατος χανει χρηματα αντι να κερδιζει? ΟΧΙ!!!! η Ελλαδα ειναι σε καλη γεωγραφικη θεση και τους ενδιαφερει απο εδω να κανουν τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ εξαγωγες! γιαυτο και τοσα χρονια δεν μας αφηναν να προκοψουμε να εξαγουμε τπτ, ουτε να εκμεταλευτουμε τον ορυκτο μας πλουτο που ξεπερναει πολλες χωρες σαν τις δικες τους! δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Ο λαος δεν πρεπει να φοβαται τις κυβερνησεις, οι κυβερνησεις πρεπει να φοβουνται τον λαο!!! ΕΜΕΙΣ ειμαστε η δυναμη, ΟΧΙ αυτοι!!!!
και τελος λυπαμαι πολυ που οι προγονεις μας πεθαναν στην κατοχη εξετιας των Γερμανων, οπως οι γονεις του πατερα μου που φροντισαν να μην γνωρισω ποτε! και τωρα ειμαστε ξανα για δευτερη φορα υπο την οικονομικη πλεον (οχι πολεμικη) Γερμανικη κατοχη! ΚΡΙΜΑ!!!!
Απάντηση με παράθεση