Συμφωνώ απολύτως! προσωπικά ξέρω άτομα που δουλεύουν στο δημόσιο και έβγαλαν χρήματα σε Γερμανία! δεν ξέρω τι ποσό και πως κτλ. Δυστυχώς στο δημόσιο είναι ελάχιστοι οι σωστοί, είναι ανάλογα σε τι θέσεις είναι και τι μέσον έχουν! γενικά το δημόσιο όχι μονο κατέστρεψε την χώρα αλλά και όλο τον ιδιωτικό τομέα γιατί για την παρτυ τους την πληρώνουμε όλοι τώρα! και οι συνταξιούχοι!
χτες ακουσαμε για κατι κονδύλια τα οποια επρεπε πχ να ειναι 18.000.000 ευρώ και εγιναν 66.000.000+ τα οποία βγηκαν στο εξωτερικο!!! τι να πει κανεις! να πω για τους μισθους που βαζουν οτι θελουν καποιοι? οπως ο αναπληρωτης διοικητης της ΔΕΗ με μισθο πανω απο 8.600 ευρώ τον μήνα? και τι κανει? ενας κοπριτης και μισος ειναι!!!
δυστυχώς ολο το πολιτικο συστημα και το δημοσιο ειναι για τα ΜΠΑΖΑ στην Ελλαδα! για εμενα πρεπει να ξηλωθουν ολα αυτα και να γινουν νεα και να καταργηθει το δημοσιο, ολα πρεπει να ειναι ιδιωτικα! ειτε μας αρεσει ειτε οχι, μονο ετσι θα καθαρισει αυτο το κλεψιμο που επικρατεί! εμαθα πχ σε εφορια ειχαν βγαλει δαπανη για laptops πχ 20 κομματια και αντι να μεινουν εκει τα πηραν σπιτι τους οι διαφοροι υπαλληλοι! επισης ξερω απο δικο μου ατομο οτι εκαναν πχ πολιτικοι service σε κλιματιστικα και των γονιων τους και τα χρεωναν δαπανες στο κρατος! και τα χαρτια υγειας στα σπιτια τους τα βαζουν κρατικες δαπανες! τι να λεμε τωρα......για σκοτωμα ολοι ειναι!
|