Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από naevy
όντος κακό πράγμα η ασχετίλα.
η JAM Racing ήταν βελτιωτικός οίκος για starlet gt/glanza στην ιαπονία. έβγαζε διάφορα καλούδια όπως εγκέφαλο, χταπόδι, FCD, SLD κτλ.
το δικό τους starletάκι έβγαζε 210PS με CT9 και full stage 1 upgrade (μόνο περιφερειακά). με τον JAM εγκέφαλο πολλά starletάκια στην αγγλία με CT9 έβγαζαν εύκολα πάνω από 180PS.
ο JAM εγκέφαλος είναι plug&play (βγάζεις τον μαμά κουμπώνεις αυτόν), self-learning (διαβάζει παραμέτρους και αλλάζει ρυθμίσεις), έχει "άγρια" χαρτογράφηση (πλούσιο μείγμα), αφαιρεί κόφτη πίεσης και τελικής, ο κόφτης στροφών πάει στις 8000rpm και συνιστάται να δουλεύει μέχρι 1,1bar
μεταχείρα από http://www.toyotagtturbo.com/ στην προνομιακή τιμή, μόνο 500 λύρες.
ΥΓ: το φιλαράκι σου μήπως τον πήρε από θεσ/νίκη 
|
Καποια πραγματα απο αυτα που λες τα ηξερα, δεν ηξερα πως αφαιρουσε κοφτη πιεσης και τελικης γιατι ο φιλος επειδει ειχε apexi πριν ειχε βαλει HKS FCD και SLD, οτι ειναι plug n play ειναι λογικοτατο. Εγω απλα βασικα ηθελα να μαθω τις διαφορες μεταξυ αυτου και των apexi S-AFC. Εδω ομως μιλας για μια αγρια χαρτογραφηση που προφανως δεν μπορουμε να πειραξουμε ενω στα apexi μπορουμε, κανω λαθος σε αυτο? δεν αντιλεγω φυσικα πως σιγουρα ειναι καλυτερη σε επιδοσεις μια JAM ECU, απλα δεν ξερω τι μπορεις να κανεις αν θες να ρυθμισεις διαφορετικα τα μειγματα.Βtw ο φιλος μου ειχε παρει απο ebay απευθειας απο Ιαπωνια, θυμαμαι εκανε και κανα 2 μηνες να ερθει. Καμια φορα πουλανε εχω δει και εγω, τωρα που εψαξα δεν ειδα να πουλαει κανεις όμως. Στην Θεσσαλονικη τι εχει και λες μήπως πήρε απο εκει?