Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-12, 17:28
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις! οταν λετε κατι να μιλατε ολοκληρωμενα να καταλαβαινουμε και εμεις που δεν ξερουμε! και οχι απλα 2 λεξεις κοφτες κοφτες! δεν ειμαι μαντης να καταλαβω τι εννοεις εσυ και ο pilotos7. Eνα φιλαρακι με glanza οταν το ειχε κανει 1ο σταδιο δλδ με την μαμα τουρμπινα αλλα πιεση 0.9 με 1.1 overboost ειχε apexi SAFC-I μετά το εδωσε και εβαλε το II και ποιο μετα που εβαλε αλλη πολυ μεγαλυτερη τουρμπινα με ολα τα παρελκομενα το πουλησε και εβαλε JAM ECU, το αμαξι πηγαινε κομματια αλλα δεν μπορω να ξερω σε τι οφειλεται αυτο αφου ειχε τεραστια τουρμπινα και πολλα αλογα! για να συγκρινουμε πρεπει να βαλει καποιος με την μαμα τουρμπινα να δουμε τι κανει! αν το εχεις κανει πες μας λοιπον γιατι αρκετοι οπως και εγω δεν το εχω δει ΣΕ ΜΑΜΑ (ct9) τουρμπινα! Eπισης να αναφερεις που βρισκεις JAM ECU γιατι στο ebay δεν βρισκω να υπάρχει κάτι!
Y.Γ θα ρωτησω τον φιλο μου να μου πει για την JAM ECU γιατι επειδη δεν με ενδιεφερε ποτέ, ουτε και τωρα να ανεβασω αλογα δεν ασχοληθηκα ποτέ! μην ειμαστε και ασχετοι!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 06-02-12 στις 17:47.
Απάντηση με παράθεση