Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος ποσος ειναι ο φορος του τελωνειου για πραγματα απο Αμερικη και συγκεκριμενα για ανταλακτικα αυτοκινητων...δηλαδη για ενα εξαρτημα μηχανης που στην Αμερικη κανει 500$ τελικα ποσο θελει να ερθει εδω?? διαβασα σε διαφορα forum οτι ο φορος στο τελωνειο ειναι αναλογος του αντικειμενου, πχ η καμερες εχουν 6,7% συν τον φορο 23%...ξερει καποιος αν ισχυει κατι τετοιο και αν ναι ποσο φορολογουνται τ ανταλλακτικα??ευχαριστω 
|
φιλε μου αν μπορεις παρε τα πραγματα που θελεις απο ευρωπη (Αγγλια, Γερμανια, Ιταλια ) απο εκει δεν υπαρχει φορος οσο κ να στοιχιζουν τα πραγματα... τωρα αν θελεις απο Αμερικη στειλε ενα email στον dealer κ πες του αν μπορει να σου βαλει αποδειξη μαζι με μεταφορικα κατω απο 100$ κ σαν gift κ να σου το στειλει με U.S.P.S. (το Αμερικανικο ταχυδρομειο) εγω οσα εχω παρει απο Αμερικη με αυτον τον τροπο δεν μου εχει πιασει τελωνιο... τωρα για το τελωνιο δεν υπαρχει στανταρ στο ποσο πληρωνεις... παντως να ξερεις αν στο στειλουν με κουριερ κατα 99% θα σε πιασει τελωνειο...