όταν ο καταλυτης ειναι για πολλα αλογα εκτος της τιμης θελει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ζεσταμα για να φτασει στην θερμοκρασια λειτουργιας, αυτος που ειναι για πολλα αλογα σημαινει πως ειναι και για πολλα κυβικα που εχουν αλλη ροη καυσαεριων! το λεω γιατι εγω για να βγαλω καρτα πεδευομαι καθε φορα να κανω βολτες να ζεσταθει, βεβαια ενα turbo moter εχει διαφορετικη ροη καυσαεριων απο ενα ατμοσφαιρικο, αλλα να το εχεις υποψην! το ιδιο επαθε και ο αδερφος μου που εβαλε μεταλλικο σε suzuki swift 1000cc και μετα πεδευοταν να βγαλει καρτα, δεν τον εφτανε με τπτ σε θερμοκρασια λειτουργιας! προσοχη λοιπον στην επιλογη καταλυτη, να μπει αυτος που αντιστοιχει στα κυβικα σου, μην ακους οτι ειναι για πολλα αλογα και θα τραβαει καλυτερα και αλλες μπαρουφες....επισης οι μεταλλικοι ειναι μεν ποιο ελευθεροι και χαλανε ποιο δυσκολα απο τους κεραμικους, αλλα εκτος οτι βγαζουν παραπανω καυσαερια (λογικο αφου ειναι ποιο ελευθεροι) αργουν να ζεσταθουν δλδ να φτασουν σε θερμοκρασια λειτουργιας! φαντασου οταν πηγα εγω για καρτα εδειχνε το μηχανημα πανω απο 120-140 στους υδρογοναθρακες!!!! ενω οταν ζεσταθηκε κανονικα πηγε καπου 35-38 και μπορουσα και καλυτερα.
|