Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-02-12, 01:57
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικα δε το σκεφτομαι ουτε για να παρω αλογα και ουτε να το παιξω γρηγορος. Ισα ισα 110-115 αλογα που εχει απο μαμα ειναι αρκετα. Κοιταω ομως να βγαλω πιο πολλα απο το αμαξι. Πχ το φιλτρο το βοηθαει οπως και η εξατμιση. Το "ελευθερωνει" και γινετε και πιο ανετο οδηγηκα στο τελος, απο θεμα αποκρισης κυριως. Γι'αυτο και ειπα δε θελω να δωσω 1000 ευρω. Θελω να δωσω βαρια 500 για ολα μαζι. Και αν βγαινει παραπανω, θα τα κανω μακροπροθεσμα. Δε σκοπευω να ξυπνησω μια μερα και να πω οτι παω να χαλασω 500 ευρω και ερχομαι :Ρ Οπως ειπε πιο πανω ο preatorian ο καταλυτης που ανεφερε εχει 250. Εξατμιση μεσσαιο και τελικο ελευθερα και τα δυο σε 45αρι σωληνα απο γνωστο μου εχω τιμη γυρω στα 170. Οποτε παμε στα 420. Μετα ειναι και το φιλτρο της K&N αλλα 70 κοντα, ισως και πιο λιγα αν μου κατσει κατι που συζηταω με τον μηχανικο μου. οποτε παω 490 πες. Μετα αντε να βαλω κανα xenon και τελος.. Δε θα ασχοληθω παραπερα. Ηδη το πρωτο σταδιο που σκεφτομουν ηταν τα αμορτισερ και εβαλα τα κονι τα κιτρινα 390€ κουτα. Ε δε νομιζω να θελω κατι αλλο μετα. Θα εχω ολοκληρωσει αυτο που σκεφτομαι για το αμαξι, γι'αυτο και προσπαθω να ακουσω αποψεις, να βγαλω ενα κοστολογιο και να δω τι συμφερει να κανω. Το αν θα παρω 0 η 10 η 5 αλογα δε με ενδιαφερει.. Το θεμα ειναι το πως θα τα αποδιδει. Τουλαχιστον για εμενα..

Που θελω να καταληξω. Οτι κανω το κανω καθαρα γιατι μου την εχει βαρεσει :Ρ Δε θελω οπωσδηποτε να φτασω σε ακροτητες η σε κατι που να ξεφευγει απο την τσεπη μου και ουτε να γινω ο μαω μαω των δρομων. Με τετοιο αμαξι δε γινεσε. Μαλλον με αυτα τα λεφτα για να το πω πιο σωστα. Αν ειχα λεφτα θα τσιμπαγα κανα Skyline R34 :Ρ
Απάντηση με παράθεση