Ευχαριστω εκ βάθους καρδίας όλους σας.Στην οικογένεια έχουμε και 1 yιaris 1.0 από το 2003.Αυτό το οδηγώ που και πού αλλά η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν κατεβαίνω από το Χ3 και έχω αυτό το χαμόγελο της ευτυχίας μου είναι δύσκολο να οδηγήσω τα άλλα.Από την άλλη μου λέιπει το ξέσπασμα μετά τις 6000 και ο εκπληκτικός ήχος του TS.To X3 είναι 4κίνητο μια κλάση μικρότερο από το τωρινό Χ5.Οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με το Χ5 πρώτης γενιάς.Ο όγκος του με τρόμαξε αλλά είναι τρομερά εύκολο στην οδήγηση με πολύ γρήγορο τιμόνι 2,5 στροφές από άκρη σε άκρη και στήσιμο ανώτερο από το TS τολμώ να πω ακόμα και με το πρόγραμα νορμάλ στην ανάρτηση. Στο σπόρ η διαφορά είναι τεράστια.Και το περίεργο είναι ότι η μεταβλητή υποβοήθηση του τιμονιού και η ηκεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση στοίχησαν όσο περίπου μια KW variant 2 (1300 ευρώ).Μετά από καιρό συμβίωσης τολμώ να πώ ότι αν κάποιος είχε πάρει το TS για οδηγική ευχαρίστηση έκανε λάθος επιλογή.Το αμάξι είναι για ταξίδια άνετα γρήγορα και οικονομικά.Αν ήθελε κάτι σκληροπυρηνικό έκανε λάθος και έπρεπε να ρίξει λεφτά σε αναρτήσεις και άλλες βελτιώσεις.Από επιδόσεις ήταν πάντως μια χαρά.Συγνώμη για το μαρκυσκελές πόστ
|