Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-12, 19:43
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πραγματικά ειναι για γέλια αυτο το κράτος! αν ειναι δυνατον να αφήσουν τοσον κοσμο να χρωστάει τετοια ποσά, γιατί οπως είδαμε όλοι δεν είναι βουλευτες και πολιτικοι ολοι αυτοι που χρωστανε! τα χρηματα αυτα ποτέ δεν πρόκειτε να τα παρουν γιατι ειναι ανικανοι για να μην πω χειροτερες λέξεις, και οσες συλλήψεις κανουν και ειναι για τα μάτια του κοσμου αλλα και για πολυ μικρα ποσα σε σχεση με αυτα τα μεγάλα που είδαμε. Και μετά ζητανε απο τον υπολοιπο κοσμο να κανει ενα καρο θυσιες, να μην εχει να φαει και να κινηθει ή ακομα και να ζεσταθει αφου μας εκαναν ολους να ειμαστε χωρις πετρελαιο θερμανσης, και σαν δεν φτανουν ολα αυτα η Τροικα ζηταει κατι πραγματα που οχι Κινα θα γινουμε, αλλα Ζιμπαμπουε. Μου αρεσει ο Παπανδρεου που ειχε πει δεν θα γινουμε Ινδια!! χααχχααχχαχαχαχαχα καλο ανεκδοτο! ετσι και περασουν αυτα που λενε τα λαμογια της Τροικας θα ειμαστε υπηρετες και δουλοι ολοι την υπολοιπη ζωη μας μεχρι να πεθανουμε! εκτος αν μετακομισουμε σε αλλη χωρα βεβαια! αυτη την στιγμη ενας κοινος Ελληνας πολιτης (δεν μιλαω για πλουσιους, εφοπλιστες κτλ) ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ για παντα να ειναι φτωχος και σε αθλια οικονομικη κατασταση, δεν ξερω για εσας αλλα εγω αυτο βλεπω! και ειναι πραγματικα κριμα που θα μας υποχρεωσουν να αφησουμε την χωρα μας στο τελος προκειμενου να γλιτωσουμε απο την ηληθιοτητα και την βλακεια που δερνει τους εγκεφαλους (αν ειχαν ποτέ) αυτων των λαμογιων που "θελουν" να λεγονται πολιτικοι. Γιατι εγω βλεπω ενα ματσο γαιδουρια. Τωρα πριν λιγο ειπαν μερικοι οτι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ χρονο να διαβασουν το μνημονιο?????? δεν τους εμαθε κανεις να προσεχουν που βαζουν την υπογραφη τους και το @#$#$ τους??? ΕΛΕΟΣ!!!!! καταδικασαν τον λαο σε πληρη εξαθλιωση και φτωχεια επειδη δεν ειχαν χρονο να διαβασουν?????
Απάντηση με παράθεση