0.89 χθές στην Μεταμόρφωση!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Σε απάντηση αυτών που ειπώθηκαν εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...18434&page=167
το υγραέριο υπάρχει σε αμάξια σε άλλες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ χωρες πολλα χρονια πριν! οταν η Ελλαδιτσα μας ακομα κοιμοταν στον υπνο του δικαίου! δεν υπάρχει προβλημα στα αμάξια! δεν παθαινουν κατι αν εχει γινει σωστη εγκατασταση! αυτα τα λενε αυτοι που ΔΕΝ ξερουν και χωρις αποδειξεις. Αν δεν θελει καποιος τοτε ας μην βαλει! εγω το θεωρω περισσοτερο επικυνδυνο να αλλαζουμε τουρμπινες με μεγαλυτερες, να πειραζουμε συμπιεσεις, φλατζες και αλλα τετοια, παρα να βαλω υδρογόνο (ηρθε Ελλαδα btw ο διαχωριστης μου) και υγραεριο, γιατι οταν εγω πηρα το μοτερ μου το 2003 η βενζινη αν δεν κανω λαθος ειχε κατω απο 0.80 το λιτρο! Γιατι να μην καιμε λιγοτερο αν μπορουμε? οσο για την τιμη ας μην λεμε κουταμαρες! δεν βλεπεται οτι οσο ανεβαινει το υγραεριο ανεβαινει και η βενζινη? και ποιος ειπε για 1 ευρώ? 0.87 λεπτα το πολυ κανει! οταν η βενζινη πατησε παλι το 1.70!!!! δλδ εχει παραπανω απο τα διπλασια χρηματα! μη μιλησω για την καθαροτητα καυσης, την μεγαλυτερη αποδοση (εχει παραπανω οκτανια), την μακροζοια του κινητηρα που το πιστευω απολυτα λογω καλυτερης καυσης συνεπως ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΩΝ θερμοκρασιων στο χωρο καυσης, η ατελες καυση της βενζινης προκαλει μειωμενη αποδοση, και μεγαλυτερες θερμοκρασιες, και τα καυσαερια μειωνονται δραματικὰ! για μιληστε με καποιον που εχει χρονια υγραεριο και μετα να τα λετε αυτα που λετε!
|
Είσαι σίγουρος για αυτό; Νομίζω ότι ισχύει το αντίθετο.