Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-12, 21:48
Το avatar του χρήστη stm2001gr
stm2001gr Offline:

Μοντέλο: AE101
Περιοχή: Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
stm2001gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχει κανείς άλλος 15άρες ζάντες με διαστάσεις ελαστικών !Φάρδος: 195 !Ύψος: 50 ή κάτι αντίστοιχο στο συγκεκριμένο μοντέλο? (195/50/15)

Έχω μία υπόνοια ότι όταν στρίβω με μεγάλη ταχύτητα σε κλειστές στροφές, λόγω της κλίσης που παίρνει το αυτοκίνητο, βρίσκουν οι μπροστά τροχοί στο αντίστοιχο φερό (δεξιά στροφή-αριστερός τροχός στο αριστερό φερό, αριστερή στροφή-δεξιός τροχός στο αριστερό φτερό) και γι' αυτό γίνεται αυτό το "ζόρισμα" που ανέφερα στα προηγούμενα posts.

Να αναφέρω πως αυτή η υπόνοια μου μπήκε όταν καταλάβα πως όταν έχω βάρος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πέφτω σε λακούβα ή σε ανάχωμα, ακούγεται ένας περίεργος ήχος που αρχικά νόμιζα πως ήταν η αναρτήσεις, αλλά τελικά είναι οι τροχοί που βρίσκουν στα φτερά (όχι από κάτω απ' το φτερό, στο πλάι).
εγώ έχω το ίδιο αμάξι με 15" 195 και 50 προφίλ και δεν βρίσκει θόλος. Έχεις λάθος όφσετ ζάντα. έχω βάλει και 195 60 η΄65 προφίλ και δεν έχει πρόβλημα αρκεί να έχεις το σωστό offset. Άλλαξε ζάντα ή πήγαινε σε λαμαρινα να σου τσαλακώσει το χείλος προς τα μέσα.