Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από FanIsHere
Έχει κανείς άλλος 15άρες ζάντες με διαστάσεις ελαστικών !Φάρδος: 195 !Ύψος: 50 ή κάτι αντίστοιχο στο συγκεκριμένο μοντέλο? (195/50/15)
Έχω μία υπόνοια ότι όταν στρίβω με μεγάλη ταχύτητα σε κλειστές στροφές, λόγω της κλίσης που παίρνει το αυτοκίνητο, βρίσκουν οι μπροστά τροχοί στο αντίστοιχο φερό (δεξιά στροφή-αριστερός τροχός στο αριστερό φερό, αριστερή στροφή-δεξιός τροχός στο αριστερό φτερό) και γι' αυτό γίνεται αυτό το "ζόρισμα" που ανέφερα στα προηγούμενα posts.
Να αναφέρω πως αυτή η υπόνοια μου μπήκε όταν καταλάβα πως όταν έχω βάρος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και πέφτω σε λακούβα ή σε ανάχωμα, ακούγεται ένας περίεργος ήχος που αρχικά νόμιζα πως ήταν η αναρτήσεις, αλλά τελικά είναι οι τροχοί που βρίσκουν στα φτερά (όχι από κάτω απ' το φτερό, στο πλάι).
|
εγώ έχω το ίδιο αμάξι με 15" 195 και 50 προφίλ και δεν βρίσκει θόλος. Έχεις λάθος όφσετ ζάντα. έχω βάλει και 195 60 η΄65 προφίλ και δεν έχει πρόβλημα αρκεί να έχεις το σωστό offset. Άλλαξε ζάντα ή πήγαινε σε λαμαρινα να σου τσαλακώσει το χείλος προς τα μέσα.