Θέμα: 4E-FTE GT-GLANZA
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-01-12, 21:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimitrise111 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι ψαχνεις?Περσυ μπαινω στο site γνωστης εταιριας και εχει προφυλακτηρα,μπροστα φτερα και θολους,πισω φτερα και θολους,αεροτομη,αεραγωγος καπο και γρυλια μπροστα στα 1700Ε!Παιρνω παλι στη εταιρια τηλ. να ρωτησω για μπροστινα φτερα και θολους,προφυλακτηρα,πισω φτερα και θολους με το σκεπτικο αν ειναι στα 1000 περιπου 1100 να τα παρω........και μου λεει 1700!Του λεω αφου στα 1700 ειχε κι αλλα πραματα και μου λεει οτι εχει αυτα τωρα σαν προσφορα.......κατεβασα τα αυτια και το κλεισα.....Αραγε θα τα εχουν καμια καλυτερη τιμη να το πρηξω?αραγεεεεεεεεεεεεε...........
φαινεται πως μερικα πραγματα δεν τα πιανει η οικονομικη κριση που μας δερνει σαν χώρα! και μετά μου κλαίγονται πως δεν εχουν δουλειά ε?

Ασχετο, πολύ καιρό εχω ένα θεμα, συχνα-πυκνα μου χαλαρωνουν τα παξιμάδια στην πολλαπλη εξαγωγη εκει που παταει η τουρμπινα, αλλά και τα παξιμαδια του downpipe, μαλιστα για να μπορω να τα βιδωνω εχω κοψει κλειδια στην μεση, οσο και να τα σφιξω καποια στιγμη τα ιδια! εβαλα παξιμαδια ασφαλειας με gkrover, αυτα ακομα οκ, τα μαμα παξιμαδια λυνουν ομως! καμια ιδεα? μηπως να βαλω κολλα σπειρωματων loctite?
http://www.modelteam.gr/index.php?topic=9828.0
την λενε κολλα αλλα δεν κολλαει για παντα! με δυναμη βγαινει, απλα δεν θα ξεσφιγγουν μονες τους!
Σήμερα να φανταστειτε πηγα να βγαλω καρτα καυσαεριων και δεν εβγαινε!!! εκανα βολτες, πατησαμε γκαζιες τπτ!!! τελικα μου λεει πως δειχνει πολυ αερα και λιγο καυσιμο μεχρι 2500rpm ενω στις 3000 ηταν οκ. Mετα που πηγα σπιτι τι να δω? παξιμαδια στην πολλαπλη λυμμενα!!! οποτε παιρνει αερα απο εκει και ειναι κοντα ο λαμδα και λεει τα δικα του! αφου μου πε να βρω αλλον να δοκιμασουμε. Τον πηρα μετα τηλ και του το ειπα και μου ειπε να τα σφιξω καλα και να παω παλι αυριο και οτι φταιει αυτο. Αλλος με το να λυνουν παξιμαδια μονα τους? και τι εκανε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 28-08-18 στις 12:53.
Απάντηση με παράθεση