Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-12, 23:45
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τα σασμαν που φορανε ειναι τετοια ισιογραναζα και αλλα που επιτρεπουν τετοια βαναυση συμπεριφορα!!!
Εξαλλου μην ξεχναμε και αυτο που πολυ ευστοχα ειπωθηκε οτι ειναι project cars και την δοκιμη την κανουν μπουνια και οσο αντεξει!!!
Αμα βγαλει ζημια φυσικα δεν θα τη δειξουν ΠΟΤΕ!!!

Εγω αυτα τα αμαξια θελω να τα δω στα dragster σε επισημα χρονομετρημενα και οχι σε μαγκιες δρομου!!!!
Αυτα τα στυλ του Βλαχου-Καταραμενου που οποιος μπαινει στο grekkdragster.info τα βλεπει εγω δεν τις γουσταρω!!!!Τους γ@μ@νε ολους στο δρομο αλλα εχω να δω να κερδιζουν στην κατηγορια τους πολλα χρονια!!!Αντε και τον Καταραμενο τον βλεπουμε στην Κρητη καμια φορα να κανει το εφε του ,ο Βλαχος (extreme tuners) χρονια περασαν..........η γλωσσα του φτανει ως τη Αμερικη αλλα αφαντος!!!!
Παντελη φυσικα και η βελτιωση ειναι υποκειμενικη αλλα καποια πραγματα η διαφημιση τα καλυπτει!!!
Κατα τα αλλα στα βιντεο ωραια ειναι να τα βλεπεις!!!

Επειδη ειμαι σχεδον καθε μερα στο συνεργειο που φτιαχνει και προγραμματα ΟΛΑ custom πανω στο DYNO ,εχεις δικιο οτι οταν πληρωνεις εχεις απαιτησεις ,αλλα εκει εγω σαν τριτος που ειμαι 1-2 στους 10 ξερει τι θελει ,οι υπολοιποι θελουν φθηνο προγραμμα ,με την λιγοτερη πιεση -καταπονηση ,τα περισσοτερα αλογα και ροπη απο ολους Ά και ολα αυτα με 95 αρα που να μην καιει κιολας!!!!
Θελουν και εγγυηση στο μοτερ και στην τουρμπινα και ΓΕΝΙΚΑ εχω ακουσει οτι μπορεις να φανταστεις........
Τωρα υπαρχουν και συνειδητοποιημενοι που ολα αυτα τα καταλαβαινουν και γιατι να μην εισαι και εσυ ενας απο αυτους οπως αλλωστε ειμαι και εγω!!!!
Πιστευω να γινομαι κατανοητος και φυσικα δεν θελω να υποστηριξω ουτε τους βελτιωτες ουτε κανεναν!Δεν εχω κανενα κερδος!Πελατης ειμαι και εγω και πολυ καλος μαλιστα!!!Απλα οταν βλεπω και τα στραβα και τα αναποδα θελω να τα λεω!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 17-01-12 στις 23:53.
Απάντηση με παράθεση