Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-01-12, 11:09
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Thumbs down

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts Εμφάνιση μηνυμάτων
πανε λεει με το καταλογο ΑΥΤΟ ΤΡΙΤΗ αν και δεν το εχει μεσα το τs
μου ειπε συμφωνα με αυτα που εχει πανω το αυτοκινητο και εχει παρει τις foto περιπου εκει ειναι..
αλλα αν θελω μπορω να το κατεβασω στα 16.000 και θα το κανω
Αν και καθυστερημένη απάντηση, ας την γράψω:
Τα ίδια μου έλεγαν κι εμένα πριν από τρία χρόνια όταν με είχαν τρακάρει και το αυτοκίνητο είχε βγει ολική, και μετά αντί για 16000 που ήταν το ασφαλισμένο ποσό τότε, μου είπαν 10.000 και το αυτοκίνητο να το πουλήσω σε αυτούς για 1500 ή να το πάω για διαγραφή.
Η ουσία είναι μία:
Όλες -μα όλες- οι ασφαλιστικές στην Ελλάδα της αφασίας, της απάτης, της αρπαχτής και της ατιμωρησίας, πουλάνε "νταηλίκι" στον ασφαλισμένο, για να του τα παίρνουν και να μην τον αποζημιώνουν ποτέ, ή να του βγάζουν την πίστη, ελπίζοντας να πληρώσουν τα λιγότερα, όσο το δυνατόν αργότερα.
Πάντως, αποζημιώνουν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για νεκρούς και τραυματίες, όσο ακόμα η ανθρώπινη ζωή έχει κάποια αξία για τους κυβερνώντες μας και τους "κολλητούς" και χρηματοδότες τους... Αν και πλέον, αν μείνεις ανάπηρος από τροχαίο ατύχημα, θεωρείσαι απόλυτα υγιής, ενώ αν είσαι φετιχιστής, παιδόφιλος, πυρομανής κλπ, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις ακόμα και αναπηρική σύνταξη...
Απάντηση με παράθεση