Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-12, 07:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
κατά λάθος έγραψες το ποστ 2 φορές, σβήσε το ένα αμα είναι. Αν θες να σε στείλω σε εναν φιλο μηχανικό που κάνω ευθυγράμμιση το δικό μου αλλά είναι στο Γαλάτσι, στον ίδιο έκανα και το starlet που είχα πριν και την corolla και ΠΟΤΕ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει! το αμαξι τι ανάρτηση φοράει? ρωτάω επειδή λες πως ήταν σαν καρτ, μόνο με coilovers μπορεί να έχει αυτή την αίσθηση. Στο μηχάνημα ευθυγράμμισης τουλάχιστον αυτό που δουλευει ο φίλος μου είναι το Autodata το πρόγραμμα το οποίο το έχω βαλει και στο pc μου και έχει μέσα έτοιμα τα μοντέλα. Στην 1η φωτο εχει 3 επιλογες διαλεξα εκει που λεει corolla σκέτο, τα αλλα 2 δεν ξερω τι ειναι! και δειχνω αλλα 2 screenshots με ολες τις ρυθμισεις που δεν τις καταλαβαινω ολες. Αλλα δε νομιζω ευθυγραμμισαδικα να δουλευουν στην τυχη! σιγουρα ολοι με το Audata ή κατι παρομοιο δουλευουν! σιγουρα κατι τρεχει στο αμαξι σου! τα ρουλεμαν στα μουαγιε τα ελεγξε ξανα κανεις αν ειναι οκ?

Και το παρακατω ειναι απο το προγραμμα RETIS που απλά λεει καποια στοιχεια για ολα τα αυτοκινητα δεν ξερω αν μπορει να δουλευτει σε συνεργειο για ευθυγραμμισεις.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 08-01-12 στις 10:20. Αιτία: Συγχώνευση...
Απάντηση με παράθεση