Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-01-12, 22:15
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Γεια σου μπαμπη και απο μενα!
Καταρχην το ευχαριστο ειναι οτι δεν εχασες αλογα......

Δεν το λεω ως πλακα αλλα οπως ειπε και ο Μητσος αυτο που εχω διαπιστωσει στο Δυναμομετρο εδω στο Βολο ειναι οτι οσα αμαξια εβαλαν χταποδι ΠΑΝΤΑ μα παντα εχασαν σε απολυτα νουμερα και αλογα και ροπη!Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι εχασες και εσυ αλλα η πιθανοτητα αυτη ειναι!
Μια συμβουλη:
Βαλε το μαμα χταποδι και ξαναμετρησε το οποτε μπορεσεις!Μην απορησεις αν δεις και 5 αλογα πανω απο οτι εβγαλες!
Με τους εκκεντροφορους αν θυμαμαι καλα ειναι της Piper και λεει αν χρειαζεται προγραμμα ή οχι για να αποδωσει!
Αν ειναι προφιλ δρομου τοτε βγαζει αλογα και χωρις προγραμμα!ΦΥΣΙΚΑ τα μεγιστα θα τα δεις απο προγραμμα αφου ενα προγραμμα ΠΑΝΤΑ δινει παραπανω ακομα και σε ενα τελειως μαμα αμαξι!

Οσο αφορα το βολαν αλογα δεν βλεπεις παραπανω,ροπη λιγοτερη και φυσικα τρελλο στροφαρισμα που ειναι ο λογος που το βαζεις!

Οσο αφορα την 95αρα εισαι τουλαχιστον 2-3 αλογα κατω και 0.2-03 κιλα ροπης απο οτι θα ησουν με την αντιστοιχη 100 Ultimate(αφου εβαλες την 95αρα)!

Επισης η συμπιεση παιζει βασικο ρολο για το αν οι εκκεντροφοροι θα δουλεψουν σωστα αλλα αν ειναι οπως προειπα προφιλ δρομου δεν θα το απαιτει ,οχι βεβαια οτι θα το χαλαγε κιολας.....(Τι προφιλ εκκεντρα εβαλες αληθεια?)

Τωρα οσο αφορα τις απωλειες στο dyno λογω μπλοκε δεν μπορω να πω με σιγουρια ουτε οτι χανει αλλα ουτε οτι και δεν χανει!Δεν το εχω ψαξει ,ομως σας διαβεβαιω οτι θα το ψαξω και θα σας πω την αποψη μου!!!
Η εκτιμηση μου ειναι ,την ειχα πει και στον Πετρο στο dyno,οτι επειδη ΟΛΑ τα δυναμομετρα μετραν ΤΡΟΧΟ και υπολογιζοντας απωλειες βγαζουν στροφαλο, τα αλογα στον ΤΡΟΧΟ θα ειναι τα ιδια σε ενα αμαξι ΜΕ και σε ενα ιδιο ΧΩΡΙΣ μπλοκε αλλα στο στροφαλο θεωρητικα λογω περισσοτερων τριβων -απωλειων θα υπαρχει καποια μειωση παραπανω της ταξεως των 2-3 αλογων σε αυτα τα αλογα!!!

Μπαμπη προγραμμα και μαμα χταποδι και θα δεις απο 200 και πανω!!!Καλη συνεχεια ,keep Tuning!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση