26-12-11, 22:44
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
....Και οκ για να πουμε και του στραβου το δικιο η ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει και χαοτικη διαφορα σε ποιοτητα σε σχεση με την Hyundai για τα λεφτα που εχουν διαφορα........
|
Γιάννη μου, το Accentάκι μου του '98 (είμαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης του) με 150.000 km στην πλάτη του, δεν έχει παραπονεθεί ποτέ, ούτε με έχει αφήσει ποτέ (ούτε και τον πατέρα μου που το χρησιμοποιεί κυρίως).
Να φανταστείς, ξεκίνησα μία μέρα από Αρχαία Ολυμπία, ανέβηκα Τρίπολη για να τρέξω στο GTCC, έτρεξα -με βροχή-, επέστρεψα στην Αρχαία Ολυμπία και άφησα το αυτοκίνητο στον πατέρα μου (με τα νούμερα, γιατί δεν προλάβαινα να τα βγάλω), πήγαμε στο ΚΤΕΛ να πάρω το λεωφορείο να επιστρέψω Αθήνα και για περίπου ένα μήνα κυκλοφορούσε ο πατέρας μου με αυτό.
Να μην πω ότι το αυτοκίνητο το έχει περάσει για αγροτικό και το φορτώνει ό,τι περνάει από το μυαλό σου, από ζωοτροφές, μέχρι ελιές και ελαιόπανα...
-
Όμως, όσον αφορά στην διαφορά ποιότητας κατασκευής -εκείνης της εποχής τουλάχιστον- μπορώ να πω ότι είναι απλά χαοτική! Δεν ξέρω καμία Corolla π.χ. του '98 που να έχει σκάσει το ταμπλώ της όπως του Accent σε κανένα πεντάρι μεριές, ή τα πλαστικά της να είναι στο άθλιο χάλι που είναι τα πλαστικά του δικού μου.
Κατά τα άλλα, όμως, αν προσέχεις τα λάδια και τα μπουζί του, δεν σε αφήνει ποτέ...
Αλλά βγήκαμε πάλι εκτός θέματος... 
|