Μαλλον η εκφραση "λεφτα απο την τσεπη τους" που ανεφερερα ενοχλησε.
Ειναι η αποψη μου. Οταν λεμε οτι ειμαστε ΤΟΥΟΤΑ αυτοι που ειναι διοργανωτες και οχι μονο του corolla club, αλλα ολων των clubs ΤΟΥΟΤΑ που θα παρεβρισκονταν θα επρεπε να βρουν μια λυση. Δεν ξερω ποια θα ηταν αυτη. Εγω ανεφερα και τις χορηγιες.
Οσο αφορα τους αγωνες Dragster που ανεφερα σε αυτο εχεις δικαιο, δουλευουν κερδοσκοπικα μιας και αυτη ειναι η δουλεια αυτων των ανθρωπων.
Το motorsport-spec δεν ειναι κερδοσκοπικο site, απευθυνεται σε ατομα που γουσταρουν την γρηγορη οδηγηση μεσα στην πιστα και ομως στο πρωτο trackday τους οι διοργανωτες εβαλαν και λεφτα απο την τσεπη τους, καθως δεν καλυβονταν το ποσο απο τις συμμετοχες. Μετα απο μηνες για την ακριβεια 9-10-11 Δεκεμβριου το motorsport-spec με το evonet εκαναν ενα απολυτα πετυχημενο trackday.
Και απο την αλλη θα μπορουσατε να αφησετε την ημερομηνια πληρωμης της συμμετοχης μεχρι και την προτελευταια εβδομαδα, ωστε να εχουν ολοι το περιθωριο πληρωμης. Ειμαι σιγουρος πως αν οχι οι 50 αλλα οι 45 θα ειχαν ερθει.
Οσο αφορα το σχολιο του TmNemesis να ειναι σιγουρα διαβαζω αυτα που γραφω πριν καταχωρησω την απαντηση και ειμαι υπευθυνος για αυτα που γραφω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρία : 22-12-11 στις 17:29.
|