Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-12-11, 00:21
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Agapios θεωρω πως ολοι μας σκεφτηκαμε το συνολικο κοστος απο την αρχη, αλλα μια παροιμια λεει "μην υπολογιζεις χωρις τον ξενοδοχο..." Απο την αλλη δεν μπορουμε να ξερουμε τι προεκειψε σε καθεναν μας και δεν μπορεσε να τα πληρωσει. Αυτο το δυμηνο εχουν πεσει μαζι:
χαρατσια, τελη κυκλοφοριας, ασφαλιστρα αυτοκινητων κτλ, οποτε η δικη μου αποψη ειναι οτι απο την στιγμη που καποιοι ξεκινησαν να το διοργανωνουν θα επρεπε να ολοκληρωθει. Τι εννοω!!!

Οπως καποιοι διοργανωνουν αγωνες ταχυτητας οπως το site motorsport-spec. που τυγχανει να ειμαι μελος, οταν διοργανωσε το πρωτο trackday τους, αρχες του χρονου σιγουρα δεν ειχαν οσες συμμετοχες ειχαν δηλωσει και ομως εγινε.

Στους αγωνες dragster αυτοι που διοργανωνουν τον αγωνα βαζουν μια τιμη συμμετοχης και οσοι πιστοι προσελθετε... και οι αγωνες γινονται.

Με λιγα λογια σαν διοργανωτες εσεις του corolla club,celica club, starlet club.... θα επρεπε να το ειχατε προνοησει απο την αρχη αυτο το θεμα και να ειστε προετοιμασμενοι σε οποιαδηποτε δυσκολια ωστε να γινει το trackday, ακομη και αν επρεπε να βαλετε χορηγους ή και λεφτα απο την τσεπη σας.
Αυτη ειναι η αποψη μου και ειμαι ανοιχτος σε οποιοδηποτε ερωτημα.