Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-11, 23:49
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η φράση που είπα στηρίζεται σε δύο σκέψεις μου. Και εξηγώ.
Πρώτον, καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις, να σκεφτόμαστε και τα έξοδα, πριν πούμε το ναι, ότι είμαστε μέσα. 2 μήνες διορία δόθηκαν. Χωρίς να θέλω να χαλάσω τη καρδιά μου με κανέναν. Ότι έγινε έγινε.
Δεύτερον, και εκείνο που με ξενέρωσε πιό πολύ, είναι γιατί ξέρω περιπτώσεις ατόμων, που αντί να καταθέσουν τα λεφτά, πηγαίναν τα σκορπούσαν να μην πω που, και το έπαιζαν ιστορία μετά. Και πιο πολύ αναφέρομαι για ότι έχει υποθεί στη σελίδα του event στο facebook.
Και όπως σωστά είπατε, κουμάντο στη τσέπη μας, κανένας δε μπορεί να κάνει. Αλλά και εμείς από τη πλευρά μας, δε μπορούσαμε να το πάρουμε το ρίσκο, και με 1.000 ευρώ να συνεχίσουμε. Στα μισά λεφτά είμαστε. Καταλαβαίνω είναι δύσκολοι καιροί.
Κλείνοντας, να επαναλάβω ότι από αύριο κιόλας, θα προσπαθήσω να στείλω κάποια λεφτά πίσω. Ελπίζω μέχρι τη Παρασκευή να τα προλάβω. Και καταλαβαίνω επίσης, πως αυτοί που πλήρωσαν, από κάπου τα έκοψαν, για να πληρώσουν τη συμμετοχή. Γιορτές έχουμε, οπότε θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να γυρίσω τα λεφτά όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Απάντηση με παράθεση