Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-11, 15:37
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 544
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πριν από δύο ώρες περίπου πήγα πήρα τη προκαταβολή πίσω...
Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε είναι ακριβώς 1000 ευρώ. Υπό αυτές τις συνθήκες, δε θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε να συνεχίσουμε το event. Γιατί αν δεν υπήρχαν αρκετές συμμετοχές ακόμα, θα ανέβαινε το ατομικό κόστος.
Δεν είμαι από τους τύπους "επαναστάτες του πληκτρολογίου", και δε ξέρω αν πρέπει να κράξω ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι είμαι αρκετά ξενερωμένος, και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γυρίσω τα λεφτά πίσω στα παιδιά που πληρώσανε...
Τσάμπα άγχος, τσάμπα χιλιόμετρα, τσάμπα καφέδες, τσάμπα τηλέφωνα...
Ευχαριστώ τα παιδιά που πληρώσανε, και υποστήριξαν έστω με αυτό το τρόπο τη προσπάθεια μας, στο να γίνει το event.
Ευχαριστώ και όσους δεν βάλανε λεφτά, γιατί με έκαναν να καταλάβω αρκετά πράγματα, μέσα από όλη αυτή την ιστορία.
Το σίγουρο είναι ότι όσοι τρέξαμε γι' αυτή την ιστορία, δεν είμαστε διατεθειμένοι να το ξαναπεράσουμε.
Τώρα όσον αφορά τα λεφτά. Αύριο θα δώσω στον Άγγελο τα λεφτά των μελών από το clubcelica, για να τους επιστρέψει, καθώς και του Στεφανίδη Κώστα, αλλά και του Φώτη Φωτιάδη.
Τα μέλη από το corollaclub, θα πάρουν τα λεφτά από εμένα. Είτε στην κοπή της πίτας μας, είτε χέρι χέρι.

Απάντηση με παράθεση