Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-12-11, 08:03
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε georgezze12, θυμάμαι πολύ καλά την τότε κουβέντα και το τι είχε γίνει. Και θυμάμαι επίσης πολύ καλά να σου είχαν αναφέρει πολλά μέλη τότε ότι η έννοια του forum είναι να μοιραζόμαστε πράγματα και γνώσεις. Από τη στιγμή που κάποιος δεν είναι σε αυτό το πνεύμα, τότε καλό είναι να μη συμμετέχει σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Προσωπικά δε θυμάμαι να είχε αμφισβητήσει κάποιος την ύπαρξη του ΤΤΕ κομπρέσσορα στο αυτ/τό σου (πιθανόν να έγινε βέβαια και να μη το θυμάμαι καλά), η διαφωνία υπήρξε κυρίως στο ότι δεν ήσουν ξεκάθαρος για το που το βρήκες. Το ίδιο κάνεις και τώρα, λέγοντας και πάλι μη ξεκάθαρα πράγματα του στυλ "οποιος θελει να το αποκτησει πιστευω οτι φτανουν περιπου 20 μερες" χωρίς να λες τι και πως. Ενώ ταυτόχρονα λες ότι δε θες να μπεις σε διαξιφισμούς... Το κακό είναι όμως ότι πας να προκαλέσεις έναν με τέτοιου είδους αναφορές... Τέλος πάντων...

Σχετικά με το εάν υπήρχε ενδιαφέρον για τον compressor που πούλαγες, πόσα χρήματα ζήταγες; Φυσικά ο καθένας όσο θέλει ζητάει, αλλά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κάποιος να δώσει τα χρήματα που ζήταγες (που εάν θυμάμαι καλά ήταν πολλά), δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον και ότι γίνονται όλα για τις εντυπώσεις...

Φυσικά εννοείται τη κουβέντα αυτή την κάνω σε φιλικό επίπεδο. Και εγώ προσωπικά, εάν είχα να επιλέξω μεταξύ ΤΤΕ και Greddy, θα επέλεγα τον ΤΤΕ και ας μη μου δίνει τις αποδόσεις που δίνει ο Greddy. Σε αυτό είμαι μαζί σου 100%...