Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-11, 07:48
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgezze12 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παλι θα για το θεμα του tte compressor
δεν ειναι απολυτα ολα τα παραπανω.......την μετατροπη απο 4zz σε 2zz την εχω απο το 2009 καθως επισης και την τοποθετιση του tte.και για τον λογο οτι καποια
μελη θα αρχισουν να λενε παλι μυστικοπαθειες κ.λ.π.δεν θελω να μπω παλι σε αυτην την διαδικασια.
μπορει να μην εχω 300 hp αλλα εχω το θαρρος να λεω οτι ναι
εχω tte compressor
Συγνώμη αλλά δε κατάλαβα τι εννοείς... Δεν είναι απόλυτο τι ακριβώς; Δεν είμαι ο Θεός για να ξέρω τα πάντα, αλλά επισήμως έτσι έχουν τα πράγματα... Όσο για τη δική σου μετατροπή και την τοποθέτηση compressor TTE νομίζω την έχουμε ξανακάνει τη κουβέντα. Προφανώς αναφέρεσαι στο πως ακριβώς βρήκες τον ΤΤΕ. Εάν θυμάμαι καλά, δεν είχες πει τότε που το κουβεντιάζαμε κάτι συγκεκριμένο, αποφεύγοντας να μας αναφέρεις τι και πως. Σεβαστό. Αυτό όμως δεν αναιρεί αυτά που έγραψα παραπάνω. Εάν εσύ είχες κάποια άκρη και μπόρεσες και βρήκες κάτι κάπου κάπως, είναι μία μεμονωμένη περίπτωση.