Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
O Greddy είναι aftermarket compressor φτιαγμένος για Celica TS και όχι για Corolla. Για να μπει στη Corolla γίνονται κάποιες μετατροπές (μικρής έκτασης βέβαια) στο engine bay. Ο ΤΤΕ είναι εργοστασιακός compressor ο οποίος βγήκε από τη μαμά ΤΟΥΟΤΑ και τοποθετήθηκε στο Corolla TS Compressor. Δεν πουλήθηκε ποτέ ως έξτρα αξεσουάρ, ενώ το Corolla TS Compressor ως έκδοση δεν εισήχθη ποτέ επίσημα στην Ελλάδα. Όποιος compressor TTE κυκλοφορεί ή πωλείται έχει βγει από κάποιο αυτοκίνητο, εκτός από κάποια περίπτωση πωλητή του εξωτερικού στο διαδίκτυο (βλέπε http://www.prolex-uk.com/) ο οποίος έχοντας μεγάλες άκρες στη ΤΟΥΟΤΑ πουλούσε κάποτε ολοκαινούργιους αχρησιμοποίητους compressor TTE που προφανώς είχαν περισσέψει στο εργοστάσιο της εταιρίας και τους "τσίμπησε"...
Ο ΤΤΕ Compressor εάν τοποθετηθεί σε Corolla TS εκ των υστέρων αποδίδει 225 άλογα και δεν έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης (ίσως και καθόλου). Ο Greddy υπόσχεται μεγαλύτερες αποδόσεις και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να βελτιωθεί αρκετά, κυρίως με τη χρήση διαφορετικής τροχαλίας...
|
Παλι θα

για το θεμα του tte compressor
δεν ειναι απολυτα ολα τα παραπανω.......την μετατροπη απο 4zz σε 2zz την εχω απο το 2009 καθως επισης και την τοποθετιση
του tte.και για τον λογο οτι καποια
μελη θα αρχισουν να λενε παλι μυστικοπαθειες κ.λ.π.δεν θελω να μπω παλι σε αυτην την διαδικασια.
μπορει να μην εχω 300 hp αλλα εχω το θαρρος να λεω οτι
ναι
εχω tte compressor