Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-12-11, 13:31
TOUGHSPORT Offline:
banned

Μοντέλο: Δάκρυ
Περιοχή: Θεσσαλονικη,μα δε με χωραει!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
TOUGHSPORT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδες ηδη η μετατροπη που εχω κανει ειναι ηδη Μονοδρομος
εχω ''καει'' εν μερει απο αυτη τη μετατροπη,εν μερει ομως,αλλα τουλαχιστον εβαλα ενα μοτερακι που ετσι κ αλλιως υπαρχουν πολλα after market καλουδια για να κανει κανεις βελτιωσεις.
ο corollapatra, εχει δικιο σε αυτα που λεει,και να προσθεσω και εγω οτι δεν ειμαι πακετος ειμαι πρωην μικρομεσαιος, και πλεον μικρος στα οικονομικα, αλλα ειμαι ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ στο βωμο της ταχυτητας της βελτιωσης.(απο δεν ξερω πολλα τωρα μαθαινω,μεχρι τωρα μου τα τρωγανε οι μηχανες)

επειδη οπως εχω προ αναφερει φοβαμαι να βαλω τον τσαρτζερ λογω πολλων χιλιομετρων,θα κανω υπομονη να μαζεψω και χρηματα,να κανω εναν σωστο σφυρηλατο (ισως και υπερκυβισμενο 2ΖΖ) με τον τσαρτζερ στα μεγιστα μεν αλλα ασφαλη δε, και θα μεινω εκει.
δε ξερω ποσα αλογα θα πιασω, δε ξερω ποσα θα πληρωσω,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι το γκαζι μου θα μετραει,θα το χαιρομαι,(θα το στησω και λιγο)
απλα θελω να ειναι το κορολλα μου μυστικο οπλο και στους γνώστες να υπαρχει respect.
και μπορει να δινω και καμια στεναχωρια σε τπτ μελη του VAG group. ετσι για το γαμοτο. χαχαχα

ιδου και ο υπαιτιος που με αρρωστησε και με εκανε να χασω τον υπνο μου,και με εβαλε να μπω στο χορο των αλογων,γτ μεχρι τοτε το κορολλα μου το ειχα κυριλε,και δεν ετρεχα πανω απο 140...(ναι αλλα ετρεχα με 240 με τη μηχανη )

Απάντηση με παράθεση